reklama

Grudzień 2009

na pogrzeb pojde ale bede z daleka od ludzi ... zeby to moje malenstwo sie niepotrzebnie nie denerwowalo ... a tesciowej juz powiedzialam ze zawioze ich pod kapilice i nawet nie wysiadam z samochodu !!
Mea bardzo mi przykro :) Ale wydaje mi sie ze podjelas słuszna decyzje ...pogrzeb przykre chwile ktore napewno nie niosa z soba milych chwil ,wiec decyzja dla ciebie i dzidzi najbardziej korzystna ,caluje :)

reklama
No i jestem :)
MOj pojechal znowu :( ale pocieszal mnie ze lubi robic niespodzianki mi :P i ze dlugo nie bedzie ) wiec nie jest zle,choc smutna pewnie bede za kazdym razem jak bedzie wyjezdzal na dluzej bleee.
Obkupil zonke bo stwierdzil ze brzuszek sporo urósł i pewnie potrzebuje nowych rzeczy ,a ja alez owszem sie nie sprzeciwiałam ahahahha :) Zakupilismy welurkowy dresik z obnizonym stanem ,wiec starczy mi na dlugooooo , 2 pary dresowych rybaczek ,tuniczke ,sukienke i japonki! a co tam raz sie zyje :P
Jestem obkupiona :)
Podczytywałam was przez weekend :) ale nie udzielalam sie ,bo z wiadomych powodow jakos mi czasu brakowało :)
Gratuluje wszystkim kobietka ktore zaliczyly juz wizyty u gina :) Ktore wrocily szczesliwe bo znaja plec malenstwa :) wrr mi nie bylo to dane blee ;)
Witam wszystkie mamuski ktore wrocily z wczasowania ....ahhhh jak wam dobrze ....ja musze jeszcze poczekac 3 tyg na wczasy ,ale za to jak pojadeeeeee to sie wybycze ze ho ho :)
Nic mi nie wiadomo na temat grzybow ,ja jadlam sosik z maslaczkow zerwanych przez moje kochanie i ugotowanych specjalnie dla zonki bo tak za mna chodzily grzybki ostatnio :) Przepyszne i czuje sie dobrze :)
Malenstwo wierci sie nie milosiernie hahahah, takie tance odstwiało jak tatus wrocil ze hej :) Nawet w nocy mnie wybudzało co jakis czas :)Co raz wiekszy dzidzius moj i coraz silniejszy pewnie :)
Co do wstawania w nocy do wc ...aaaajccc ja mam to znowu :) 2 razy w ciagu nocy musze ,albo udaje mi sie wytrzymac max do 5 rano

brzuch mi obrasta :baffled::baffled::baffled::baffled: co do reszty nie jest zle ,jakos nie zauwazylam co bym musiala sie golic czescie ,ale ten brzuch wyglada :dry: powiedzmy ze dziwnie ahahahha ....
przykro mi że mezulek juz pojechał ale za to za 3 tyg masz wczasy , a apropo brzuszka to mi tez obrasta :szok:

Mea
nikt nie ma prawa cię zmuszać, ja byłam na pogrzebie w czerwcu i wilkiem patrzyli, że nie wchodzę a ja po prostu nie mogłam :-(

emwu.
Nie denerwój się, szkoda zdrowia, jak trochę autobusami pojeździ, to się nauczy pilnować.

Joanna
my też za 3 tyg jedziemy, tylko jeszcze operacja synka w czwartek :-(

Georginia
GRATULUJE!!!

Byłam na wizycie dziś i jakoś nie jestem zadowolona :no: "państwowo". Czyli szybko, bez zbędnych pytań, recepty na badania krwi i termin następnej wizyty na 3/08. Ale piękny moment badania.... kobitka przyłożyła mi do brzuszka jakieś dziwne urządzenie i słuchałyśmy serduszka. Najpierw je musiała znaleźć, a potem w jednym punkcie jak biło.... Aż mi się płakać chciało. :-)

Niestety muszę kontrolować swoją wagę... Jest za dużo. Dużo za dużo. :no: Ale teściowej ani słówka, bo będzie mieć radochę. A ja biorę sie za menu dla kobiet w ciąży.

Georgina - gratuluję córeczki. :-)

Byłam na wizycie dziś i jakoś nie jestem zadowolona :no: "państwowo". Czyli szybko, bez zbędnych pytań, recepty na badania krwi i termin następnej wizyty na 3/08. Ale piękny moment badania.... kobitka przyłożyła mi do brzuszka jakieś dziwne urządzenie i słuchałyśmy serduszka. Najpierw je musiała znaleźć, a potem w jednym punkcie jak biło.... Aż mi się płakać chciało. :-)

Niestety muszę kontrolować swoją wagę... Jest za dużo. Dużo za dużo. :no: Ale teściowej ani słówka, bo będzie mieć radochę. A ja biorę sie za menu dla kobiet w ciąży.:sorry2:

ale super ja tez bym chciała słyszeć mojego bobasa serduszko to musi byc niesamowite :-)a ja dopiero na wizyte ide za 3-tyg

Georgina serdeczne gratulacje!:tak:
jak ja już bym chciała znać płeć dziecka a tu jeszcze dwa tygodnie:-(

margerytka79-mi lekarz przykłada taką jakby mini suszarkę do włosów i tym słuchamy serduszka:tak: to takie fajne uczucie:-)
nie przejmuj się teściową-najważniejsze,żebyś Ty czuła się dobrze i dziecko było zdrowe a reszta to pikuś:tak:

A co do obrastania i swędzenia brzucha to też mam z tym problem . Codziennie po kąpieli smaruje się oliwką z Hippa i narazie jest ok. A obrośnięta jestem jak małpa-strasznie brzuch. Nogi golę codzinnie:-(

Niestety muszę kontrolować swoją wagę... Jest za dużo. Dużo za dużo. :no: Ale teściowej ani słówka, bo będzie mieć radochę. A ja biorę sie za menu dla kobiet w ciąży.

to ile wazysz jesli moge spytac ?? bo ja jak narazie to z waga jestem na +1 od poczatku ciazy co nas z doktorkiem bardzo cieszy :) a waze niemalo bo 89kg !!!! i jak narazie nie panikuje z dietami bo mi lekarz powiedzial ze musi zejsc ze mnie woda ktora sie nazbierala przez rok lykania hormonow !!!

ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?

to ile wazysz jesli moge spytac ?? bo ja jak narazie to z waga jestem na +1 od poczatku ciazy co nas z doktorkiem bardzo cieszy :) a waze niemalo bo 89kg !!!! i jak narazie nie panikuje z dietami bo mi lekarz powiedzial ze musi zejsc ze mnie woda ktora sie nazbierala przez rok lykania hormonow !!!

mnie przybyło w ciągu ostatniego miesiąca 2 kg, wcześniej było niezmiennie

reklama
A ja przed ciążą ważyłam 50kg, 8 czerwca na II usg miałam 48.6 a dziś 48.8 i jestem nazwana wróbelkiem:P:P Ale mi z tym dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry