reklama

Grudzień 2009

:tak:
Witam:) Jestem taka szczęśliwa, że zaraz z tego szczęścia eksploduję!!:)) Mamy CÓRECZKĘ!!!! Na 100%!!!! Ginka nie miała wątpliwości ŻADNYCH, ja tak samo. Widziałyśmy idealnie wargi sromowe:) Boże jak ja się cieszę!! To było moje marzenie mieć córcię!! Z synka oczywiście też bym się cieszyła:) Maleńka na usg połykała wody płodowe i głaskała się po główci:) Cudny widok:) Jest ekstremalna, dalej główką w dół jak ostatnio:P Słyszałam jak ślicznie biło jej serduszko:) Słyszałam i widziałam wody płodowe:) Oczywiście z tego wszystkiego nie wiem ile Mała mierzy, ale ważne, że jest zdrowa!! A na fotce usg nie pisze ile ma cm:P Żadne crl nie widziałam. Data porodu mi się nie zmieniła (bynajmniej babka nic nie gadała). Mój był tak zaskoczony, że myślał, że żartowałam, że to córcia:D Bo on taki pewniak, że to na pewno syn:P Tere fere:P Mam zdjątko z usg, ale pokażę ciut później bo muszę domek ogarnąć:) Z tej radości nic mi się nie chce:D Skupić się nie mogę:D 12 sierpnia kolejna wizyta. Połówkowe:) I idę z Moim bo ma wtedy urlop. Wreszcie go ze sobą wezmę! Dostałam wiele gazet, poradników. Fajna sprawa choć miałam ich już wystarczająco:) Widziałam od Małej serduszko, aortę, piękne długie nóżki, stópki, łapkę bo się głaskała:)
czytam to co piszesz z uśmiechem na twarzyże CÓRCIA no to gratulacje i cieze sie ze z nią wszystko dobrze

reklama
Witam:) Jestem taka szczęśliwa, że zaraz z tego szczęścia eksploduję!!:)) Mamy CÓRECZKĘ!!!! Na 100%!!!! Ginka nie miała wątpliwości ŻADNYCH, ja tak samo. Widziałyśmy idealnie wargi sromowe:) Boże jak ja się cieszę!! To było moje marzenie mieć córcię!! Z synka oczywiście też bym się cieszyła:) Maleńka na usg połykała wody płodowe i głaskała się po główci:) Cudny widok:) Jest ekstremalna, dalej główką w dół jak ostatnio:P Słyszałam jak ślicznie biło jej serduszko:) Słyszałam i widziałam wody płodowe:) Oczywiście z tego wszystkiego nie wiem ile Mała mierzy, ale ważne, że jest zdrowa!! A na fotce usg nie pisze ile ma cm:P Żadne crl nie widziałam. Data porodu mi się nie zmieniła (bynajmniej babka nic nie gadała). Mój był tak zaskoczony, że myślał, że żartowałam, że to córcia:D Bo on taki pewniak, że to na pewno syn:P Tere fere:P Mam zdjątko z usg, ale pokażę ciut później bo muszę domek ogarnąć:) Z tej radości nic mi się nie chce:D Skupić się nie mogę:D 12 sierpnia kolejna wizyta. Połówkowe:) I idę z Moim bo ma wtedy urlop. Wreszcie go ze sobą wezmę! Dostałam wiele gazet, poradników. Fajna sprawa choć miałam ich już wystarczająco:) Widziałam od Małej serduszko, aortę, piękne długie nóżki, stópki, łapkę bo się głaskała:)

Fajnie ze jest tak jak chciałas:-)ale bedziesz stroic córunie:-)super jest poogladac co tam sie u dzidzi dzieje,fajnie ze wszystko jest ok i rosnie zdrowiutka;-)

Cześć dziewczyny!
Co do pogrzebów to ja nawet jak byłam w ciąży to nie podchodziłam do trumny:no: to nie dla mnie

A od początku ciąży miałam już 3 pogrzeby i nie byłam na żadnym bo mama i teściowa są bardzo przesądne i mi nie pozwoliły:tak:
No moja babcia jak usłyszała ze bylam na sekcji zwłok to tez z jakimis zabobonami wyskoczyla, najprzyjemniejsze to moze nie bylo, zwlaszcza ze bylam wtedy w pierwszym trymestrze bylo mi strasznie niedobrze i ta nadwrazliwosc na zapachy, a nie powiem zeby tam ladnie pachnialo, no ale co jak byl mus to trzeba bylo isc i jeszcze napisac z tego jakis durny protokół...

Swędzi mnie brzuch... mam nadziejej ze zaraz mi sie nie porobia rozstepy, bo smaruje go i smaruje tymi kremami, oliwkami, a on takin niedobry i zaczął swędziec

GEORGINA - gratuluje ale masz super, ja tez chce chociaz jedna córeczke, najlepiej parkę, ja dowiem sie za tydzien, juz nie moge sie doczekać

witam:) jestem taka szczęśliwa, że zaraz z tego szczęścia eksploduję!!:)) mamy córeczkę!!!! Na 100%!!!! Ginka nie miała wątpliwości żadnych, ja tak samo. Widziałyśmy idealnie wargi sromowe:) boże jak ja się cieszę!! To było moje marzenie mieć córcię!! Z synka oczywiście też bym się cieszyła:) maleńka na usg połykała wody płodowe i głaskała się po główci:) cudny widok:) jest ekstremalna, dalej główką w dół jak ostatnio:p słyszałam jak ślicznie biło jej serduszko:) słyszałam i widziałam wody płodowe:) oczywiście z tego wszystkiego nie wiem ile mała mierzy, ale ważne, że jest zdrowa!! A na fotce usg nie pisze ile ma cm:p żadne crl nie widziałam. Data porodu mi się nie zmieniła (bynajmniej babka nic nie gadała). Mój był tak zaskoczony, że myślał, że żartowałam, że to córcia:d bo on taki pewniak, że to na pewno syn:p tere fere:p mam zdjątko z usg, ale pokażę ciut później bo muszę domek ogarnąć:) z tej radości nic mi się nie chce:d skupić się nie mogę:d 12 sierpnia kolejna wizyta. Połówkowe:) i idę z moim bo ma wtedy urlop. Wreszcie go ze sobą wezmę! Dostałam wiele gazet, poradników. Fajna sprawa choć miałam ich już wystarczająco:) widziałam od małej serduszko, aortę, piękne długie nóżki, stópki, łapkę bo się głaskała:)
ale superrrrr :-) gratulacje !!!

Georgina - i ja sie dolaczam do gratulacji :).

ps. Jestem wsciekla bo wlasnie odkrylam ,ze ukradli rower mojego syna. Cholera pewnie gowniaz nie przypial. I jestem w szoku. Nowiutki rower (4miesiace) dostal na urodziny. Tu bez roweru ani rusz. Do szkoly jezdzi nim codziennie. Normalnie nakopalabym do dupy. Ma szczescie ,ze wyjechal do Polski na oboz wiec tylko nawrzucalam mu przez telefon/.

ps. Jestem wsciekla bo wlasnie odkrylam ,ze ukradli rower mojego syna. Cholera pewnie gowniaz nie przypial. I jestem w szoku. Nowiutki rower (4miesiace) dostal na urodziny. Tu bez roweru ani rusz. Do szkoly jezdzi nim codziennie. Normalnie nakopalabym do dupy. Ma szczescie ,ze wyjechal do Polski na oboz wiec tylko nawrzucalam mu przez telefon/.

Ojjj nieciekawie..

Dziewczynki dziękuję za gratki:-)
Aha, dałam do albumu zdj Małej:)

sliczne to zdjecie :) i wogole zazdrosze ze juz wiecie co bedziecie mialy ... ja ciagle zwracam sie do mojego malenstwa "malenstwo" a juz bym chciala po imieniu :)

georgina gratuluję i wyobrażam sobie jak strasznie się cieszysz i jakich dostałaś skrzydeł,
Ja też będę mieć córeczką, w czwartek idę do poradnie genetycznej na dalszy ciąg badań, i wiecie czego się najbardziej boję, że okaże się , że zamiast córeczki mam synka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noooo durna ze mnie matka, ale strasznie przyzwyczaiłam się do myśli o córeczce.
A co do wyników badań do nie dopuszczam złych i może dlatego się tego nie boje.

No i jestem :)
MOj pojechal znowu :( ale pocieszal mnie ze lubi robic niespodzianki mi :P i ze dlugo nie bedzie ) wiec nie jest zle,choc smutna pewnie bede za kazdym razem jak bedzie wyjezdzal na dluzej bleee.
Obkupil zonke bo stwierdzil ze brzuszek sporo urósł i pewnie potrzebuje nowych rzeczy ,a ja alez owszem sie nie sprzeciwiałam ahahahha :) Zakupilismy welurkowy dresik z obnizonym stanem ,wiec starczy mi na dlugooooo , 2 pary dresowych rybaczek ,tuniczke ,sukienke i japonki! a co tam raz sie zyje :P
Jestem obkupiona :)
Podczytywałam was przez weekend :) ale nie udzielalam sie ,bo z wiadomych powodow jakos mi czasu brakowało :)
Gratuluje wszystkim kobietka ktore zaliczyly juz wizyty u gina :) Ktore wrocily szczesliwe bo znaja plec malenstwa :) wrr mi nie bylo to dane blee ;)Georgina :) gratuluje kochana coreczki
Witam wszystkie mamuski ktore wrocily z wczasowania ....ahhhh jak wam dobrze ....ja musze jeszcze poczekac 3 tyg na wczasy ,ale za to jak pojadeeeeee to sie wybycze ze ho ho :)
Nic mi nie wiadomo na temat grzybow ,ja jadlam sosik z maslaczkow zerwanych przez moje kochanie i ugotowanych specjalnie dla zonki bo tak za mna chodzily grzybki ostatnio :) Przepyszne i czuje sie dobrze :)
Malenstwo wierci sie nie milosiernie hahahah, takie tance odstwiało jak tatus wrocil ze hej :) Nawet w nocy mnie wybudzało co jakis czas :)Co raz wiekszy dzidzius moj i coraz silniejszy pewnie :)
Co do wstawania w nocy do wc ...aaaajccc ja mam to znowu :) 2 razy w ciagu nocy musze ,albo udaje mi sie wytrzymac max do 5 rano

brzuch mi obrasta :baffled::baffled::baffled::baffled: co do reszty nie jest zle ,jakos nie zauwazylam co bym musiala sie golic czescie ,ale ten brzuch wyglada :dry: powiedzmy ze dziwnie ahahahha ....

Ostatnia edycja:
reklama

Ajj to moze i lepiej dla niego ze w Polsce jest ahhaha :) Wiem ze kipisz i wcale sie nie dziwie ,ale ....dla dobra dzidzi postaraj sie uspokoic ...malenstwo pewnie czuje twoje zdenerwowanie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry