reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam już kawał brzuchola :) mam nadzieję że w takim tempie nie będzie rósł, bo w 9tym miesiącu to chyba mnie dźwigiem będą wyciągać :P

Hehe, dobre:-D
Mi Mój dziś z okazji córeczki (fajna okazja:P) kupił sukieneczkę:) Fajna:) Choć musieliśmy jechać wymienić na większą bo mi się w cycuchach nie mieściła:-D Ale teraz jest OK:-)

ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?

póki co nie zauważyłam u siebie tej linii a z każdym tygodniem zobaczenie jej będzie coraz trudniejsze przez brzuszek:-)
też jestem ciekawa czy to mają wszyscy:confused:

Georgina jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!
Mój lekarz mnie wkurza-tak liczyłam na usg w ten weekend a tu zonk! dopiero 25-26 lipiec bo on idzie na urlop:no:
umieram z ciekawości:tak:

ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?
NO wlasnie ja mam identyczne wloski ,napewno jest ich wiecej ,duzo wiecej niz przed ciaza ahhahaha :) no i sa ciemniejsze ,a raz wydaja sie prawie biale ...ale to pewnie zalezy jak sie na nie spojrzy.Co do ciemnej lini od pepka w doł ,ja nie mam i z Patrykiem w ciazy tez nie mialam ....wiec to chyba nie kazde musza to miec :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry