nowamagdak
Fanka BB :)
A ja przed ciążą ważyłam 50kg, 8 czerwca na II usg miałam 48.6 a dziś 48.8 i jestem nazwana wróbelkiemAle mi z tym dobrze
![]()
zamiast przytyć to Ty chudniesz... też bym chciała mieć mniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja przed ciążą ważyłam 50kg, 8 czerwca na II usg miałam 48.6 a dziś 48.8 i jestem nazwana wróbelkiemAle mi z tym dobrze
![]()
zamiast przytyć to Ty chudniesz... też bym chciała mieć mniejale w sumie to teraz na wagę nie zwracam uwagi - mam prawo przybierać i wszyscy wiedza dlaczego więc jest okej :-)
Ja bym wolała mieć większy brzuszek niż mam, ale wiem, że to kwestia czasu
ja mam już kawał brzucholamam nadzieję że w takim tempie nie będzie rósł, bo w 9tym miesiącu to chyba mnie dźwigiem będą wyciągać
![]()
Ale teraz jest OK:-)ja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?

póki co nie zauważyłam u siebie tej linii a z każdym tygodniem zobaczenie jej będzie coraz trudniejsze przez brzuszek:-)
też jestem ciekawa czy to mają wszyscy![]()
NO wlasnie ja mam identyczne wloski ,napewno jest ich wiecej ,duzo wiecej niz przed ciaza ahhahahaja u siebie też zauważyłam takie ciemniejsze włoski na brzuchu, ale tylko od pępka z jakieś 2cm w dół, raz wydają się ciemne, raz normalne hehe. a macie tą ciemną linię od brzucha w dół ? wszyscy to będą mieli czy nie ?
NO pewnie ze fajna okazja ahhaha ....Hehe, dobre![]()
Mi Mój dziś z okazji córeczki (fajna okazja) kupił sukieneczkę
Fajna
Choć musieliśmy jechać wymienić na większą bo mi się w cycuchach nie mieściła
Ale teraz jest OK:-)