emwu76
Fanka BB :)
No przeciez napisalam ,ze za niektore rzeczy bym zaplacila. za porod rodzinny pewnie tez. za polozna nie. Ale to moje decyzje. nie krytykuje Twoich. twierdze tylko ,ze odbiegaja od moich. I sie z nimi OSOBISCIE, SUBIEKTYWNIE, GDYBYM BYLA NA TWOIM MIEJSVU - nie zgadzam. Ale ja to ja. Ty to ty. Dlatego nigdy bysmy sie nie dogadaly w tym temacie. Dobrze ,ze skonczylysmy bo to jakas paranoja wyszla z tej dyskusji. Prawie pyskowka
. uffffffff
Z tym gadaniem do dzidzi nie wiem co powiedziec do niej. Ze ja kocham - jakos tak glupio jak slysze sama siebie mowiaca . Ja to wszytsko mysle i czuje ale mowi mi sie dziwnie.
a gdzie jest Lilijka. Wogole strasznie duzo dziewczyn zniknelo. myslicie ,ze im sie znudzilo branie udzialy w naszych dskusjach???
Z tym gadaniem do dzidzi nie wiem co powiedziec do niej. Ze ja kocham - jakos tak glupio jak slysze sama siebie mowiaca . Ja to wszytsko mysle i czuje ale mowi mi sie dziwnie.
a gdzie jest Lilijka. Wogole strasznie duzo dziewczyn zniknelo. myslicie ,ze im sie znudzilo branie udzialy w naszych dskusjach???