emwu76
Fanka BB :)
Nie - ja rozumiem. Jak najbardziej rozum9em.
Pisalamm tylko ,ze mam inny poglad na ten temat. To ze inny nie znaczy ze nie rozumiem.
Ja nie jestem Toba a Ty mna
.
Wcale nie uwazam ,ze zle robisz bo robisz wg swoich zasad. Gdybym tak myslala uznalabym ,ze wiekszosc kobiet nie umie sie ubrac bo nosza kolor np.rozowy a ja takiego nie lubie
To tylko przyklad bo akurat mam rozowy sweterek na sobie
hi hi.
Pisalamm tylko ,ze mam inny poglad na ten temat. To ze inny nie znaczy ze nie rozumiem.
Ja nie jestem Toba a Ty mna
Wcale nie uwazam ,ze zle robisz bo robisz wg swoich zasad. Gdybym tak myslala uznalabym ,ze wiekszosc kobiet nie umie sie ubrac bo nosza kolor np.rozowy a ja takiego nie lubie
To tylko przyklad bo akurat mam rozowy sweterek na sobie
Oczywiście zdarzają sie wyjątki

! Powiedziałam,że wcześniej sama w ciąże zajadę niż doczekam tej wizyty...Poszłam prywatnie- termin 2 tygodnie (długi , bo lekarz cieszący sie b. dobrą opinią ) , wizyta trwająca godzine czasu...jak chodziłam państwowo nie dłużej niż 10min. (tyle ginekolog miał przewidzaine na pacjenta !!!) Badania zrobione w ciągu jednej wizyty i między czasie ciąża :-) Na Karową to ja mogę teraz iść rodzić w 2010 a nie czekać na wizyte do poradni hormonalnej !....i tysiąc takich przykładów można opisać ...