emwu76
Fanka BB :)
Eliza - nasza Polskajest fatastyczna. Ja bym nie narzekala.
Ja jestem tu w Irlandii (nie w UK- gdzie jest lepiej) i tu sie dopiero dzieje,.
Jestem w 19 tygodniu ciazy . pierwsza panstwowa wizyte u ginekologa mam na 11 SIERPNIA.
Do tego dnia nikt mnie nie obejrzal i nie obejrzy. Nikt nie slucha serduszka i nie robi badan prenatalnych. FULL NATURA.
Mi taki standard nie odpowiada dlatego jezdze do Polski . w ktorej czuje sie jak w siodmym niebie jesli chodzi o panstwowa opieke medyczna.
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a jesli chodzi o opinie to jak moj facet powtarza.
Z opinia jest jak z dziura w dupie - kazdy ma wlasna :-)
Ja jestem tu w Irlandii (nie w UK- gdzie jest lepiej) i tu sie dopiero dzieje,.
Jestem w 19 tygodniu ciazy . pierwsza panstwowa wizyte u ginekologa mam na 11 SIERPNIA.
Do tego dnia nikt mnie nie obejrzal i nie obejrzy. Nikt nie slucha serduszka i nie robi badan prenatalnych. FULL NATURA.
Mi taki standard nie odpowiada dlatego jezdze do Polski . w ktorej czuje sie jak w siodmym niebie jesli chodzi o panstwowa opieke medyczna.
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a jesli chodzi o opinie to jak moj facet powtarza.
Z opinia jest jak z dziura w dupie - kazdy ma wlasna :-)
Oczywiście zdażają sie wyjątki
...Ja bron Boże nie krytykuje tych co nie chcą płacić ..odpieram tylko ich atak,że te co płacą robią źle , bo to nam się należy ...