reklama

Grudzień 2009

hi hi hi Mi też przeczucia w ten sposób podopwiadaja :tak: cały czas automatycznie czy mówie, czy oglądam rzeczy, wózki, ubranka ...wszystko z automatu pod katem dziewczynki...chyba coś w tym musi być :confused:

U mnie niestety niczego w tym nie bylo. :(
Wierzylam w corcie na 100%. Imiona tylko dla dziewczyny. Jakbys poczytala moje posty sprzed ostatniego usg to bylam pewna na 100% a tu nagle ZONG - jajeczka na monitorze. Bylo mi przykroi dziwnie. Nie moglam uwierzyc. No i teraz jest Max. Minal miesiac i sie przyzwyczailam do tej mysli. :) Bedzie synus i juz mi z tym dobrze.

eliza ja też oglądałam rózowe sukieneczki itp bylam pewna ze bedzie chociaz jedna pisia a tu psikus

ale mam nadzieje ze jak emwu wreszcie to do mnie dotrze ze 4 jajeczka hehe, no a jeszcze wieksza nadzieja na przeobrazenie sie jednych jajeczek w pisię ;) to jeszcze pozyje nadzieją do 22ego , jeszcze jest to 20% szans lepsze to niz nic :)

reklama
TO JA MIALAM DZIEWCZYNE PRZEZ CALA CIAZE A POZNIEJ WYSZLY JAJKA :) NO i wierzylam w to bardzo ze tam jest w srodku laseczka :)

Swoją drogą niewiarygodne ! niezła niespodzianka dla wszystkich była:tak: A co z rzeczami...przecież wszystko się wcześniej przygotowuje ...ubranka, kocyki, dodatki ,wózek...były typowe dla dziewczynki ?

A ja bede zawiedziona jak sie okaze ze gin sie pomylił i ze bedzie córa:-(juz sie nastawiłam na synka a mąż to jest w siódmym niebie.Dzis kusiło mnie kupienie spioszków ale sie wstrzymałam,poczekam do momentu jak bedzie juz pewne;-)

A ja bede zawiedziona jak sie okaze ze gin sie pomylił i ze bedzie córa:-(juz sie nastawiłam na synka a mąż to jest w siódmym niebie.Dzis kusiło mnie kupienie spioszków ale sie wstrzymałam,poczekam do momentu jak bedzie juz pewne;-)
mój B to tez w siódmym niebie ze swojego strzała ;) banan mu z twarzy nie schodzi, a mi tak dziwnie, ale zeby tylko bylo wszytsko okej to moze i jakos przyzwyczaje sie do 3 chłopa w domu ;)

eliza ja też oglądałam rózowe sukieneczki itp bylam pewna ze bedzie chociaz jedna pisia a tu psikus

ale mam nadzieje ze jak emwu wreszcie to do mnie dotrze ze 4 jajeczka hehe, no a jeszcze wieksza nadzieja na przeobrazenie sie jednych jajeczek w pisię ;) to jeszcze pozyje nadzieją do 22ego , jeszcze jest to 20% szans lepsze to niz nic :)
.. Ty przynajmniej miałaś wieksze szanse na to,że będzie dziewczynka ;-)...Może się jeszcze coś zmieni...Ja chyba od dziś zmienie swoje nastawienie ...bo boje się swojej reakcji jak lekarz powie,że są jajka...głupio w takiej chwili posmutnieć i być rozczarowanym:baffled:

dodam ze tesciowej mimo i tak ciezkiego dnia oberwal sie opierdziel od mariusza ze ta akcja doprowadzila mnie do takiego stanu ze zaczelam sie dusic i wogole ... potem caly czas chodzila za mna i pytala czy sie dobrze czuje .. .czy juz wszystko ok ... normalnie az jej nie poznawalam !! ale chyba sama widziala co sie dzialo bo ja w kosciele to prawie zsinialam !!! potem sie zanosilam zeby lpac oddech ... dawno juz nie mialam takiej akcji ... ale moja nerwica w takich chwilach dale popalic ...

Ja już pierwsze zakupiłam:tak: Był to zakup z radości po USG 3D jak wyszło,że wszystko jest ok... Brałam na pewniaka różowe body,ale powstrzymała się i znalazłam coś uniwersalnego:-):-D

dodam ze tesciowej mimo i tak ciezkiego dnia oberwal sie opierdziel od mariusza ze ta akcja doprowadzila mnie do takiego stanu ze zaczelam sie dusic i wogole ... potem caly czas chodzila za mna i pytala czy sie dobrze czuje .. .czy juz wszystko ok ... normalnie az jej nie poznawalam !! ale chyba sama widziala co sie dzialo bo ja w kosciele to prawie zsinialam !!! potem sie zanosilam zeby lpac oddech ... dawno juz nie mialam takiej akcji ... ale moja nerwica w takich chwilach dale popalic ...

Naprawdę wspólczuje ! Spadaj do łóżka i się zrelaksuj...a przynajmniej spróbuj. Jutro będzie na pewno lepszy dzień:tak:

reklama
Swoją drogą niewiarygodne ! niezła niespodzianka dla wszystkich była:tak: A co z rzeczami...przecież wszystko się wcześniej przygotowuje ...ubranka, kocyki, dodatki ,wózek...były typowe dla dziewczynki ?
NIe mialam nic ,wierzylam w glupie zabobony !!!!! NO i cieta bylam 1,5 miesiaca wczesniej niz planowany termin !!! wsio kupywalam jak mały leżał w szpitalu a mialam na to miesiac czas :! Tylko łożeczko z calym przybraniem stalo juz w pokoju jak wrocilam z malym ze szpitala - moj brat ( chrzestny Patryka ) tak sie przejol rola chrzestnego ze zakupil wsio i poskrecal lozeczko co by maly mial gdzie spac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry