reklama

Grudzień 2009

ja spac jeszcze nie pojde bo zwyczajnie nie zasne ... poziom adrenaliny we krwii jest za wysoki ... musze posiedziec ... muzyczka i te sprawy ... troche poczytac ... a jak sie zmecze to sama zasne ...
tylko strasznie mnie boli glowa .. .normalne jak pol dnia rycze ...
u mnie też norma...jak rycze ,albo sie denerwuje ból głowy gwarantowany:baffled:...i to taki dwudniowy:-(

reklama
A co do płatnych położnych to powinny być owszem, ale w prywatnych klinikach, a w państwowych szpitalach takie praktyki powinny być zakazane. Swoją drogą to ciekawa jestem czy one od tego zysku odprowadzają podatek?
I jak czuje się dziewczyna na porodówce gdy położna ją olewa (bo nie zapłaciła) a koło koleżanki obok biega jak opętana? Chcemy mieć lepszy świat i służbę zdrowia to zacznijmy same to zmieniać.

podobalo mi sie jak kolezanka mi mowila ze mozna brac kase ale warunek ze nie mozna tego robic na wlasnym dyzurze !! ze jak za kase to polozna musi przyjsc poza swoim czasem pracy !! bo jak ma dyzur ma byc do dyspozycji wszystkich pacjetek w jednakowym stopniu !!

hahaha SMACZNEGO:happy2: U mnie rybka jest na pierwszym miejscu.Prawie codziennie jem na objad:tak:
Ale narobiłaś mi smaka na kanapki z pastą, popijane karmiiiii :szok:
Patryk wszedl do pokoju i mowi "fuj co tak smierdzi" hahahahah - mamy rybka ,pasta jest z tunczykiem wiec ma prawo waniajet - mi jakos to nie przeszkadza hahahahahh wpierdzielam i tyle :)

A co do płatnych położnych to powinny być owszem, ale w prywatnych klinikach, a w państwowych szpitalach takie praktyki powinny być zakazane. Swoją drogą to ciekawa jestem czy one od tego zysku odprowadzają podatek?
I jak czuje się dziewczyna na porodówce gdy położna ją olewa (bo nie zapłaciła) a koło koleżanki obok biega jak opętana? Chcemy mieć lepszy świat i służbę zdrowia to zacznijmy same to zmieniać.
Gdyby kobiety nie dawały to połozne by nie brały, wiec same napedzamy to błędne koło. Uwazam ze polozna powinna wykonywac swoja prace sumiennie bez zadnych dodatkowych opłat. Choc z drugiej strony im sie nie dziwie ze biora bo pewnie za wiele nie zarabiają, w kazdym razie uwazam to za niestosowne, ale nie dziwie sie tez kobietom ze daja, bo chca miec pewnosc ze beda mialy zapewniona dobra opiekę (co de facto nalezy im sie bez tych pieniedzy). No ale jak ktos bedzie chcial dac to zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial wziąć. Generalnie Mama Stacha zgadzam sie z Toba

podobalo mi sie jak kolezanka mi mowila ze mozna brac kase ale warunek ze nie mozna tego robic na wlasnym dyzurze !! ze jak za kase to polozna musi przyjsc poza swoim czasem pracy !! bo jak ma dyzur ma byc do dyspozycji wszystkich pacjetek w jednakowym stopniu !!
Wydaje mi sie ze to najzdrowsze podejscie do tego ! Najbardziej bezpieczne dla nas pacjetek i dla poloznych - ale to tylko moje zdanie

Pasta rybna . . . mmmmmmmmmmmmmmmmmm....... no teraz to bym zjadła :-)
Ale z tuńczyka nigdy nie robiłam, zawsze z wędzonej makreli i było z tym dużo roboty. Joanna wrzuć please na odpowiedni wątek przepisik. Jutro z chęcią uskutecznię :-)

reklama
Wydaje mi sie ze to najzdrowsze podejscie do tego ! Najbardziej bezpieczne dla nas pacjetek i dla poloznych - ale to tylko moje zdanie

ma to rece i nogi :)
a faktycznie dziewczyny nie zarabiaja kokosow ... nie jest to "glodowa: pensja ale o wakacjach raczej nie ma mowy ... auto na kredyt i taki sredni standard zycia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry