reklama

Grudzień 2009

reklama
odnosze wrazenie ,ze dziewczyny , ktore pisza o rodzeniu za darma nie krytykuja tak bardzo tych , ktore chca placic. Traktuja ich decyzja jako wybor.
Te natomiast ,ktore chca placic pisza w tonie jakby rodzenie za darmo bylo glupota, lekcewazeniem problemu, czyms prymitywnym i wogole bardzo bardzo niebezpiecznym. Nie jest tak.
Sa dwa wyjscia i obydwa sa dobre - wedle decyzji

Chyba nikogo nie urazilam :confused:

Hehe, jestem zdania, że jak kto zadecyduje tak będzie dobrze bo każda ma na pewno jakieś swoje zasady, wymogi:tak: Jedne chcą płacić, inne nie, nikt nikogo nie zmusza, wolny kraj:-) Ja na chwilę obecną nie będę płacić, jak będzie potem okaże się.

Drogie Panie, nie przesadzajmy :no: są ludzie którzy maja mniej, i ledwo łączą koniec z końcem, o aucie na krechę mogą:tak: pomarzyć nie mówiąc już o wakacjach .............

albo inny temat -

Kocham moje malenstwo, dotykam brzuszka, ciagle mysle, ciagle sie ogladam ale nie umiem do niego gadac. Glupio sie czuje i sztucznie. :)
A jak tam u was w tym temacie??

A ja się dziś uśmiałam bo podczas robienia siusiu Mała nagle zaczęła się ruszać:-D Ale było dziwacznie:-) Ruszała się nad wzgórkiem łonowym. Chwilę bo chwilę, ale gdzie moja intymność:-)

Trzy płatne porody (łapówki) w miesiącu i są wakacje. A obstawiam, że "osławiona" położna np. w Warszawie ma ręce pełne roboty.

to chyba w jakims wielkim miescie ... ja pisalam juz kiedys ze owa kolezanka - polozna mi mowila ze jak sie dwa / trzy porody trafia w miesiacu to jest super a placa laski od 300 do 500 zl !! wiec nie poszalejesz przy standardowej "sluzbozdrowiowej" pensyji ... no chyba ze masz meza ginekologa :) wtedy to juz wypas :)

to chyba w jakims wielkim miescie ... ja pisalam juz kiedys ze owa kolezanka - polozna mi mowila ze jak sie dwa / trzy porody trafia w miesiacu to jest super a placa laski od 300 do 500 zl !! wiec nie poszalejesz przy standardowej "sluzbozdrowiowej" pensyji ... no chyba ze masz meza ginekologa :) wtedy to juz wypas :)
dokładnie ! raczej nie poszaleją ...

reklama
A kto nie ma mieszkania na utrzymaniu , rachunków na głowie, dzieci również bywają - nie mamy w końcu już niżu demograficznego :tak: czyżby tylko położne były wyjątkami ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry