reklama

Grudzień 2009

Ja nie gadam do brzuszka ,dotykam ,glaszcze wciaz ogladam itp ....ale nie gadam jak narazie tez ,za to moj jak przyjezdza ło matko caly czas gada do dzidzi czym mnie wprost irytuje !!! Bo ja sama jakos tak narazie nie potrafie,pewnie zaczne gadac jak zacznie mi sie dzidzia wypychac na brzuszku hi hi hi !!!!

Ja głaszcze ciągle brzuszek bo sobie nie wyobrażam bez tego funkcjonowania odkąd jestem w ciąży:-) Gadam do Maleńkiej, ale jak nikt nie słyszy - chyba mnie to peszy póki co;-)

reklama
To o tyle dobrze... gorzej jakbyś miała wszystko różowe kupione;-):-D
Ja z jednej strony nie wierze w zabobony,ale z drugiej gdzieś mi to w głowie siedzi:wściekła/y: Walcze z tymi głupotami sama ze sobą i na przekór kupiłabym już wszystko:tak:...gdyby tylko lekarz powiedział mi płeć:tak:

Ja mam na 100% Laseczkę a mam jakiś hamulec do różowego jeszcze:-) Poczekam chyba na połówkowe i drugie potwierdzenie Laseczki, chyba, że nie wytrzymam co jest bardziej prawdopodobne, ale to najwyżej coś jednego bym kupiła.

Nie znam "cennika" polożnej, ale Eliza zdaje się pisała, że będzie ją to kosztowało 1000zł. A teraz pytanie - jaka to część waszej pensji? Połowa? Jedna trzecia? Myślę, że znaczna.

Ja mam na 100% Laseczkę a mam jakiś hamulec do różowego jeszcze:-) Poczekam chyba na połówkowe i drugie potwierdzenie Laseczki, chyba, że nie wytrzymam co jest bardziej prawdopodobne, ale to najwyżej coś jednego bym kupiła.

hi hi hi ...Najwyżej na pamiątek Ci zostanie ;-) Ja planuje u 2 lekarzy potwierdzic...zresztą tak się składa,że w przyszłym tygodniu mam kontroną wizytę u swojego gina i choć powiedział,że to jeszcze za wcześnie na płeć, to spróbuje coś od niego wyciągnąć a później za 3 tygodnie ide na 4D do innego, więc tu to chyba powinno być już widać:confused:...mam taką nadzieję przynajmniej:tak:

Zapytałam męża co sądzi o opłacaniu położnej, powiedział "ewentualnie" ok, max 200-300zł. Pytam za co? Tylko za coś co wykracza poza jej obowiązki?
Myślę, że to piękna puenta.

reklama
Nie znam "cennika" polożnej, ale Eliza zdaje się pisała, że będzie ją to kosztowało 1000zł. A teraz pytanie - jaka to część waszej pensji? Połowa? Jedna trzecia? Myślę, że znaczna.

to albo "znana polozna" albo duze miasto ...

u mnie to kwota wlasciwie malo realna ... nie zaplace 1000 nawet lekarzowi ... choc jak mam sie przyznac jest to jakie s1/3 mojej pensji ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry