reklama

Grudzień 2009

juz was nie bede zameczac ... czasem po prostu potrzebuje sie wygadac a z moim mezem dzis sie nie da rozmawiac ... wcale mu sie nie dziwie ...
Nawet tak nie pisz !!!!!!!!Nie zadreczasz nas ,kazda z nas potrzebuje sie wygadac ,a gdzie znajdzie wieksze zrozumienie jak nie u innych ciezarnych !!!!!Pamietasz sytuacje jak moj wyjezdzal ,dola mialam ze ho ho ,ale zes napisala ze trzeba sie wyzalic !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
NIe mialam nic ,wierzylam w glupie zabobony !!!!! NO i cieta bylam 1,5 miesiaca wczesniej niz planowany termin !!! wsio kupywalam jak mały leżał w szpitalu a mialam na to miesiac czas :! Tylko łożeczko z calym przybraniem stalo juz w pokoju jak wrocilam z malym ze szpitala - moj brat ( chrzestny Patryka ) tak sie przejol rola chrzestnego ze zakupil wsio i poskrecal lozeczko co by maly mial gdzie spac :)
To o tyle dobrze... gorzej jakbyś miała wszystko różowe kupione;-):-D
Ja z jednej strony nie wierze w zabobony,ale z drugiej gdzieś mi to w głowie siedzi:wściekła/y: Walcze z tymi głupotami sama ze sobą i na przekór kupiłabym już wszystko:tak:...gdyby tylko lekarz powiedział mi płeć:tak:

Zasuwam 4 kanapke z pasta rybna !!!!!!!!!!!! NO przepyszne tak mnie jakos pierwszy raz wzielo na rybke ! Malo tego popijam KARMI - to chyba nie najzdrowsze i nie najlepszy pomysl ,ale opanowac sie nie moge !:-D:-D:-D:-D

Nawet tak nie pisz !!!!!!!!Nie zadreczasz nas ,kazda z nas potrzebuje sie wygadac ,a gdzie znajdzie wieksze zrozumienie jak nie u innych ciezarnych !!!!!Pamietasz sytuacje jak moj wyjezdzal ,dola mialam ze ho ho ,ale zes napisala ze trzeba sie wyzalic !!!!!!!!
właśnie !!! co ty piszesz !!! Gdzie masz się wygadać jak nie tu :tak::happy2:

ja spac jeszcze nie pojde bo zwyczajnie nie zasne ... poziom adrenaliny we krwii jest za wysoki ... musze posiedziec ... muzyczka i te sprawy ... troche poczytac ... a jak sie zmecze to sama zasne ...
tylko strasznie mnie boli glowa .. .normalne jak pol dnia rycze ...

To o tyle dobrze... gorzej jakbyś miała wszystko różowe kupione;-):-D
Ja z jednej strony nie wierze w zabobony,ale z drugiej gdzieś mi to w głowie siedzi:wściekła/y: Walcze z tymi głupotami sama ze sobą i na przekór kupiłabym już wszystko:tak:...gdyby tylko lekarz powiedział mi płeć:tak:
Ja przestalam tez w nie wierzyc !!!!!!!!!! Pierdziele te zabobony !!!!! I tak bym miala troche rzeczy juz po Patryku ! wiec co by nie zapeszyc powinnam je wyrzucic? Glupota .Przestalam w to wierzyc i teraz kompletuje juz powoli wszystko !

Mea jesteśmy z Tobą dziewczyno, trzymaj się!!!

A co do płatnych położnych to powinny być owszem, ale w prywatnych klinikach, a w państwowych szpitalach takie praktyki powinny być zakazane. Swoją drogą to ciekawa jestem czy one od tego zysku odprowadzają podatek?
I jak czuje się dziewczyna na porodówce gdy położna ją olewa (bo nie zapłaciła) a koło koleżanki obok biega jak opętana? Chcemy mieć lepszy świat i służbę zdrowia to zacznijmy same to zmieniać.

ja spac jeszcze nie pojde bo zwyczajnie nie zasne ... poziom adrenaliny we krwii jest za wysoki ... musze posiedziec ... muzyczka i te sprawy ... troche poczytac ... a jak sie zmecze to sama zasne ...
tylko strasznie mnie boli glowa .. .normalne jak pol dnia rycze ...
Mea wspołczuje ! Poprostu musisz odpoczac !:tak:sporoboj sie odstresowac

reklama
Zasuwam 4 kanapke z pasta rybna !!!!!!!!!!!! NO przepyszne tak mnie jakos pierwszy raz wzielo na rybke ! Malo tego popijam KARMI - to chyba nie najzdrowsze i nie najlepszy pomysl ,ale opanowac sie nie moge !:-D:-D:-D:-D
hahaha SMACZNEGO:happy2: U mnie rybka jest na pierwszym miejscu.Prawie codziennie jem na objad:tak:
Ale narobiłaś mi smaka na kanapki z pastą, popijane karmiiiii :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry