NeSSi
Moderatorka
NeSSi wyczytałam, ze wody mają specyficzny rybi zapach.
Moje są bez zapachu, nic tam nie pachnie, może to dziwnie bedzie wygladać, ale mój M tez nic nie wyczuł
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NeSSi wyczytałam, ze wody mają specyficzny rybi zapach.
cześć dziewczyny
NeSSi wspólczuję. A nie mogłaś w szpitalu swojej lekarce wcisnąć stówy w rękę????
Witam sie z rana!!
Daffi oj biedaczko tak mi cie szkoda!! ja bym na twoim miejscu sprobowala tej rycyny!!
Wczoraj chodzilam jak z motorkiem w d... najpierw obiad a wieczorem jszcze malowanie lazienki, nie ma to jak malowanie w towrzystwie Braxtonow
Po skonczonej robocie mala mi tak na szyjke nacisnela, ze myslalam, ze zgine i wiecie jaki tekst uslyszalam od mojego M?? Teraz nie mozesz zaczac rodzic bo ja sobie tosty zrobilemno masakra
![]()

:-);-)

ty mnie rozbrajasz z tym planowaniem wszystkiego !! ciekawe co o tym mysli Hania![]()

no i kolejny bobasek z rana ;-) super![]()
...jestem nieprzytomna po tej bezsennej nocya w dzien oczywiscie nie usne za nic
ehhhhhh...

)

Ręce opadają

a to dlatego, że koleżanka przyniosła mi (a raczej Danielkowi) kilka białych kaftaników i komplet sweterkowy. a że miałam swoje białe podkoszulki i bieliznę to wypiorę wszystko w Jelpie
a tak swoją drogą to kupiłam na próbę płyn do płukania z Jelpa i powiem Wam, że jest świetny. i ten zapaaaaach małego bobaska, już mnie skręca!
świetne są te biustonosze z Alles.