reklama

Grudzień 2009

przedwczoraj otworzyli w raciborzu reserved z obnizkami o polowe i do tego kolekcje pelne z wiosny i lata wiec bylo w czym przebierac....zmierzam do tego, ze mam wreszcie w czym chodzic!!!!!!!!i to za dosyc niska cene i dobre jakosciwo

reklama
przedwczoraj otworzyli w raciborzu reserved z obnizkami o polowe i do tego kolekcje pelne z wiosny i lata wiec bylo w czym przebierac....zmierzam do tego, ze mam wreszcie w czym chodzic!!!!!!!!i to za dosyc niska cene i dobre jakosciwo
wrybniku też są wyprzedaże w re. ;) ale ja póki co nic tam nie kupuję.. ewentualnie mojemu muszę spodenki zakupić ;-D:-D:-D:-D

JAKBY KTÓRAŚ Z WAS JESZCZE CHCIAŁA 'JĘZYK NIEMOWLĄT' W WERSJI ELEKTRONICZNEJ TO PISAĆ A UDOSTEPNIĘ :-D:-D

Ja kupiłam przed porodem na allegro mnóstwo art higienicznych jak np. gaziki leko, podkłady poporodowe, jednorazowe maty do przewijania, woreczki na pieluszki etc i przyznam, to było dobre posunięcie bo wyszło taniej i bez latania później po takie detale, które były potrzebne od 1 dnia!

Acha i jeszcze kupiłam 2 paczki pieluszek tych najmniejszych i się okazało, ze Ptyk w nie nie wchodzi hehe więc teraz i te kupię po porodzie ;-)
Ja tez wsio bede kupywac na allegro ,raz jak piszesz taniej o wiele jest nawet hurtownie sie chowaja to cen na allegro ,jednak trzeba dobrze poszukac :) i jak najwiecej rzeczy brac od jednego sprzedawcy wtedy i przesylka mniej wychodzi .NO i wygoda nie ma co sie oszukiwac ,siadasz ogladasz ,przedyskutujesz z mezem policzysz itp ...wsio w spokoju i bez pospiechu.MI przynajmniej allegro bardzo ulatwi zadanie ,ale to oje zdanie nie kazdy musi sie z nim zgadzac.

aha i musze sie pochwalic ,bo moje wifi wkoncu działa !!i se siedze znowu na łożęczku haaaaaaaa.Najgorsze jest to ze niewiem jak to wkoncu zrobiłam ahhaha i takie cos musze zrobic tez u patryka na stacjonarnym w pokoju i za cholere nie wiem jak to zrobiłam ahahhah ...wazne ze zadziałało bo juz myslalam ze mi kregosłup wysiadzie na fotelu przy biurku

nie no rzeczy do karmienia to na 100% po porodzie jedynie co to 2 butelki kupie wczesniej na zasadzie "w razie czego" ale laktatory i inne bajery dopiero jak sie okaze ze moge karmic !!! kolezanka ze szpitala przyniosla ospe i po tygodniu bylo po karmieniu ... tak wic roznie z tym jest ...
ale wiekszosc "betow" czyli posciele, poduchy i inne bajerki kupie tak na wysokosci jesieni :D narazie to spisuje tylko co mam kupic i mniej wiecej ile mnie to bedzie kosztowalo ... plik "zakupy dla maluszka" opiewa juz na sumke bliska 3000 zl a jeszcze niewiele w tym jest wpisane !!

Ja wlasnie zaopatrzylam sie jedynie w dwie butelki Aventu i reczny laktator taki za 30 zl wtedy chyba. Bylam pelnie przygotowana do karmienia piersia, ale w szpitalu Alek jak sie przyssal zaraz o porodzie tak pozniej juz nie mial ochoty buzi otworzyc. Troche m cukier spadl i 2 razy byl dokarmiony butla, ale ze jak zaczelam ubolewac do poloznej tak tak wziela sprawe w swje rece i jak wyszlismy na drugi dzien ze szpitala to modlilam sie, zeby Alek zaczal buzke otwierac. Moj maz "wielkie wsparcie" co zrobil? Juz w domu mial przygotowana mieszanke sztuczna dla noworodkow:wściekła/y: (Facet wie jak sie przygotowac na ewentualnosc) Ja sie jednak nie dalam i przy telefonicznym wsparciu mojej mamy (ktora nie wiem czy karmila dzieci dluzej niz miesiac) karmilam piersia rok czasu. mieszanka poszla do kosza po jakims czasie a laktatorem bawil sie Alek potem:-p bo nie moglam mleka z cycow nim odciagnac. Jak odciagalam to zawsze recznie:tak:

To sie rozpisalam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry