reklama

Grudzień 2009

Kiedys byli znajomi z dzieckiem i ja oczywiscie tiu tiu z nim to Wiktor schowal sie w kat i plakal ze go mama juz nie kocha... No ale kto nas zmuszal do rodzenstwa przez 2 lata? Wlasnie on wiec juz uswiadamialam, ze taki malutki to musi na raczkach i w ogole i ze mam nadzieje ze mi pomoze, kiedy juz nie dam rady. Trzeba chyba jakos wlaczyc starszych w sprawe...Na razie planuje nasza przeprowadzke do jego pokoju a on z mlodym w naszym... na pietrowym lozku oczywiscie. A na poczatku bedzie zamykal swoj pokoj na klucz, zeby malutki nie polknal np. czegos z lego ;)

Święta racja, aczkolwiek mnie się cały czas wydaje, że mały nie kuma jeszcze za bardzo o co chodzi ... Czas pokaże!
A łóżko piętrowe właśnie kupiliśmy, o takie :
IKEA | Łóżka dla gości i antresole | Łóżka piętrowe | TROMSÖ | Rama łóżka piętrowego

Mnie osobiście bardzo sie spodobało :tak:

reklama
witam ja też jeszcze nic nie mam kupione ale ja nie kupuje nic jak sie dzidzi urodzi to mąż sie zobowiążał z moją mamą że wszystko co potrzedne kupią a że babcia ma gruby portfel to zaczekamy :-D

Ostatnia edycja:
aha i musze sie pochwalic ,bo moje wifi wkoncu działa !!i se siedze znowu na łożęczku haaaaaaaa.Najgorsze jest to ze niewiem jak to wkoncu zrobiłam ahhaha i takie cos musze zrobic tez u patryka na stacjonarnym w pokoju i za cholere nie wiem jak to zrobiłam ahahhah ...wazne ze zadziałało bo juz myslalam ze mi kregosłup wysiadzie na fotelu przy biurku
Brawo, zddolna Bestyjka !!!
Pomyśl sobie, ze ja siedzę przy biurku w pracy bite 8 godz ... Masakroza :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry