Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj chyba to jakiś poważniejszy dołek:-( Trzymaj się kochana, wygadaj się dziewczynkom na zamkniętym i wróć tu już w lepszym humorku, będę czekać na jakiegoś optymistycznego posta. Zmykam coś ze sobą zrobić i do pracyLaski pozwolicie,że napiszę to na wątku zamkniętym?? wiem,że ktoś podczytuje to co piszę i robi z tego sensacje więc proszę o zrozumienie:-(
No jesli to nie jest zwykly dolek hormonalny, tylko powazniejszy problem to trzeba szukac madrej rady. ... .Laski pozwolicie,że napiszę to na wątku zamkniętym?? wiem,że ktoś podczytuje to co piszę i robi z tego sensacje więc proszę o zrozumienie:-(

;-)
Wylałaś miód na moje matczyne rozchwiane emocjonalnie serce ;-) A tak poważnie, to jakoś sie nie boję tylko raduję, że przy małej róznicy wieku dzieci załapią lepszy kontakt, jak np ja i moja siostra- jest między nami identyczna różnica, jaka czeka moje dzieci :-)Dziewczynki z tą 2 ką dzieci to wcale nie jest tak źle. Nie będę kłamać ja mam rok i 7 mieś różnicy i różowo nie było ale teraz jest super!!!
Młodzi z utęsknieniem czekają na braciszka
Na pocieszenie.
- Amelia ma 6 lat i idzie do 1szej klasy, Jonaszek regularnie rechabilitacje, okulista i teraz jeszcze badania słuchu do tego co miesiąc.
Więc z 1 lekcje, z 2 lekarze i rechabilitacja i do tego niemowlaczek.
Lepiej wam?
To dodam, że nie mam prawka i pomuc nie bardzo ma kto
Mam nadzieję, że tak;-)
A ja się nie przejmuję bo wiem, że dam radę
Gogana, a tak z innej beczki, do jakiego lekarza Ty chodzisz? wybierasz się na USG3D? Ja zapisałam się do Urbaniaka do Lux Medu na Roosevelta na połówkowe usg ...No jesli to nie jest zwykly dolek hormonalny, tylko powazniejszy problem to trzeba szukac madrej rady. ... .
). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie
. 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek. A ja wysłałam PW i nie dostałam :-(Laski ktore prosiły o zaproszenia ,prosze o akceptacjepowysyłałam
![]()