reklama

Grudzień 2009

Hi hi, tylko ze ja mam na poczatek grudnia a ty chyba pod koniec prawda? Ale oczywiscie wszystko sie moze zmienic z tymi terminami...
No jesli Dmoch jest ordynatorem to sie zastanowie ... :-p. 9 lat temu jeszcze nie byl...
Ja to sie obawiam drugiej cesarki. Wtedy za reke mnie bedzie trzymac kroplowka. Ale moze sie uda normalne ... postaram sie.
Ano jest jest i z tego co widziałam, to pacjentki miały z nim super, a szpital przeszedł ogromną przemianę w personelu. Moja siostra rodziła w 2000r i średnio była zadowolona, teraz raczej z biegiem lat zyskuje pozytywne opinie. Cc chyba już się nie wyprę, więc i mnie kroplówka podtrzyma za rękę, a terminy cóż może się zdażyć, że ja urodzę 2 tyg wcześniej, a Ty później ... ;-)

reklama
Cześć:))
Ja byłam na zakupach, posprzątałam domek, zaraz robię rosołek z grysikiem:) Mój uwielbia, ja też.
Podusia co Mea linka wkleiła - świetna rzecz. Wiele wzorów mi się podoba i na pewno kupię, ale po porodzie:)
Co do mojego stanu zdrowia przespałam bez problemu całą nockę, prócz tego, że koszmara miałam, brrrr. No ale najważniejsze, że mało katarku zostało i nosek już nie jest czerwony:)

O 17 z hakiem wskoczę sobie do basenu bo na ogrodzie mamy:) Uff:) Wówczas słonko nie będzie świeciło w tamtym miejscu.

Ano jest jest i z tego co widziałam, to pacjentki miały z nim super, a szpital przeszedł ogromną przemianę w personelu. Moja siostra rodziła w 2000r i średnio była zadowolona, teraz raczej z biegiem lat zyskuje pozytywne opinie. Cc chyba już się nie wyprę, więc i mnie kroplówka podtrzyma za rękę, a terminy cóż może się zdażyć, że ja urodzę 2 tyg wcześniej, a Ty później ... ;-)
Ajajaj... nastawialam sie na Polna a tu przemiany... ordynator... bede teraz rozmyslac...
A tymczasem nie wiem co dzis na obiad... jakis chlodnik by sie przydal. Cieplutko jest)

Dziewczyny jak to jest u Was z pielęgnacją stóp-obcinaniem pazurków albo malowaniem??
Bo ja właśnie zaczęłam malować i muszę przyznać,że jeszcze miesiąc i czarno to widzę:tak::tak::tak:

reklama
Ja też ich używałam, ale mały musiał za mocno ssać i robił mu się taki dziubek na ustach, który odpadał i na nowo się wytwarzał. Przeszłam zatem na antykolkowe butle dr Brown- droższe, ale zdały egzamin :-)

mi tez duuuzo dsiewczyn te butle olecalo i kupie ze dwie male i jedna duza ... napewno sie przydadza ... jak nie od razu to potem na soczki i herbatki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry