A
AnOoLa88
Gość
NIE MA ZA CO dziekować laseczki 
przyjemnego czytania życzę
przyjemnego czytania życzę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Juz poszło przepraszam !!!
A ja wysłałam PW i nie dostałam :-(

Matko Boska wspolczuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo, zddolna Bestyjka !!!
Pomyśl sobie, ze ja siedzę przy biurku w pracy bite 8 godz ... Masakroza![]()
Jakiz on sliczny !!!!!! taki slodziutki do ciomkaniaTak, to Patyś gdy miał 3 mce.. a tak mnie na wspominki coś wzięło!
Reszta zdjęć jest na www.papryk.bobasy.pl tam wrzucałam systematycznie mojego (s)malcaJak klikniesz na "galeria zdjęć" to wyświetlą się wszystkie od początku ;-)
AnOoLa88- dzieki, zaczelam czytac i widze ze mi sie przyda...i to bardzo
Reve - Chodzilam do p. Dmochowskiego (z Raszei) w poprzedniej ciazy, ale nie powiem, ze bylam szczesliwa porodem, pobytem i poloznymi. Lekarz jest oczywiscie super (jak sie go rozkreci w rozmowie)
A teraz chodze na NFZ do pobliskiej przychodni, zaliczam standartowe badania i lekarz jest tez ok (i tez po rozkreceniu). Mam zupelnie inne podejscie, wydaje mi sie, ze nie potrzebuje wyjatkowej, prywatnej opieki, mam w sobie spokoj (zaklocany przewrazliwionym otoczeniem - dzis znow kolezanka z trwoga w glosie powiedziala ze nawet szklanka piwa moze zaszkodzic a co dopiero znieczulenie...brrrr). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie
. 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek.
Na razie mam zamiar rodzic na Polnej...
a lekarz jaki mnie prowadzi dr Pięta, sprawdził się w 100% podczas 1 ciąży. A z tym porodem, troszke szkoda, bo myślałam, ze się za ręke na porodówce potrzymamy ;-)Matko Boska wspolczuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakiz on sliczny !!!!!! taki slodziutki do ciomkania![]()

Hi hi, tylko ze ja mam na poczatek grudnia a ty chyba pod koniec prawda? Ale oczywiscie wszystko sie moze zmienic z tymi terminami...Dmochowski jest chyba ordynatorem jeśli się nie mylę ?! Ja trafiałam wcześniej na takich lekarzy konowałów, ze teraz wolę prywatnie chodzića lekarz jaki mnie prowadzi dr Pięta, sprawdził się w 100% podczas 1 ciąży. A z tym porodem, troszke szkoda, bo myślałam, ze się za ręke na porodówce potrzymamy ;-)
. 9 lat temu jeszcze nie byl...ale naprawdę prześliczny bobasek ;-D a jaki śmieszekDzięki :-):-):-)
Ale jak patrzę na stare fotoski jaki on był gruuubas, to aż napatrzeć się nie mogę! Strasznie szybko tył i wiecznie był poodparzany latem![]()