annagruszka4
Zaciekawiona BB
Widze, ze o trollach piszecie. Kuzynka z takimi miala czesto do czynienia, byla tutaj na BB na styczniowkach, ale zrezygnowala. Ja dzieki niej zainteresowalam sie BB, ale grudniowkami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z Kalisza do Warszawy (no, za) to trochę jest drogi, ale byłam z mężem na wakacjach.Mieszkasz gdzieś może niedaleko ?![]()
O to sporo wiesz, jak na pierwsze obycie z komputerem ; )Widze, ze o trollach piszecie. Kuzynka z takimi miala czesto do czynienia, byla tutaj na BB na styczniowkach, ale zrezygnowala. Ja dzieki niej zainteresowalam sie BB, ale grudniowkami.
Wiesz, ambitni rodzice chca jak najwiecej zajęć i przez to czynsz sie podnosi.... bo mój chodzi do prywatnego przedszkola.Maarta100 a Ty cos placisz w przedszkolu za zajecia dodatkowe???
No widzę, ze nie tylko u nas takie osobniki się przewijają.Widze, ze o trollach piszecie. Kuzynka z takimi miala czesto do czynienia, byla tutaj na BB na styczniowkach, ale zrezygnowala. Ja dzieki niej zainteresowalam sie BB, ale grudniowkami.
Na wakacjach w Osiecku ?Z Kalisza do Warszawy (no, za) to trochę jest drogi, ale byłam z mężem na wakacjach.
Nie pierwsze, Internet mam od 2 miesiecy a kuzynka na styczniowkach byla i troche opowiadala o nich.O to sporo wiesz, jak na pierwsze obycie z komputerem ; )
Nie kazdy ma tyle funduszyNa wakacjach w Osiecku ?
Ja bym góry, albo Mazury albo Morze wybrała![]()
nie wierze!!!!!!!!!!!!! poprostu szokkkk!!!!!!!!!