Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja sie dowiedzialam jak wybuchla afera o naszej ktosiowej!kuźwa internet od 2 miesięcy i już się wie co to troll... ale jestem zacofana, ja nie wiedziałam. do czasu![]()
o jak wam zazdrowscze!chcialam przypomniec dziewczynom ktore nie maja dostepu do zamknietego watku ze 10 lipca spotykamy sie w Hotelu pod Sosnami w Osiecku !!! mozna zamowic sobie nocleg albo na sobote tylko przyjechac !! ZAPRASZAMY !!! bedzie fajna zabawa, sporo maluszkow i najwazniejsze - bedziemy sie mogly lepiej poznac patrzac sobie prosto w OCZYSKA !!
po szczegoly dla zainteresowanych zapraszam an prv !!
hihihhiaa , no tak .... to już staż jest![]()
ja sie niedawno skapnelam!kuźwa internet od 2 miesięcy i już się wie co to troll... ale jestem zacofana, ja nie wiedziałam. do czasu![]()
ja sie dowiedzialam jak wybuchla afera o naszej ktosiowej!
ktos uzyl tego slowa i komus priva wyslalam z zapyatniem kto to troll!!!!!! ahahhahaa
Mea po mnie!
Byłam first! ja! ja!
Potem przysposobiono![]()
Byłam w tamtym roku w ciąży jeszczeDziewczynki przyjeżdżajcie na Mazury, pieknie tu jest, nie szkodzi że zadupie ale przynajmniej jest ładnie i wesoło;-)
Dziewczynki przyjeżdżajcie na Mazury, pieknie tu jest, nie szkodzi że zadupie ale przynajmniej jest ładnie i wesoło;-)
nie ma jak przypisac sobie wszelkie glorie !!! troll to troll![]()