• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam o poranku :tak:

U mnie szybki relaks bo dzidzia wlasnie zasnela :happy2:

Możecie polecić jakś dobrą, niedrogą, małą kamerę???Bo właśnie stwierdziłam, że fajnie by było małą nagrywać,szybko się zapomina jak coś robi nowego:-D

Tez mamy kamerke HD i coraz czesciej zastanawiam sie czy nie byl to zbedny zakup. Do niedawna jej uzywalam ale jak dostalam w prezencie od meza maly aparat (taki torebkowy) to uwielbiam nagrywac filmiki wlasnie tym aparatem. Jakos bez zarzutu i nigdy jeszcze nie mialam sytuacji zeby zabrklo mi czasu (moze w nim nie ma limitu :confused:). W tym momencie nawet nie mam pojecia gdzie jest nasza kamera HD bo zdecydowanie wygodniejsza jest ta z aparatu.

e tam to ja bym wolala tego milionera niz powrot do pracy ;-) i dolaczam sie do zyczen:)

A mi wlasnie koleznka wczoraj przekazala ze szef pytal kiedy wracam i mi glowa puchnie od myslenia co zrobic, jak to zrobic, czy to zrobic i kiedy :baffled:

w ogóle to znow bede pisac sama ze soba!
kurka mac was ciagle nie ma! mi dzieci spi jesczze mam czas dla was a jak wstanie to dupa... musze byc z nia caly czas bo lezak wyprany schnie po wczorajszej akcji KUPA!!!!hihihihihi
mam nadzieje ze w pol godz wyschnie w tym upale!
bo soiwieje z tym moim małym gadem! ale ona jest taka kochana ze schrupalabym ja doslownie!!!!

Wiecie co? ale mnie naszla ochota na salatke z zupek chinskich! jeszcze chwile popisze sama ze soba.. mala wstanie nakarmie ja i pojde na zakupy i se zrobie a co? chyba moge przy diecie ja zjesc?
obiecuje dac mini mini majoneziku:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry