Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest boskoTesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki

Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest boskoTesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki
No to super!!!!!:-)Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest boskoTesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki

Jednak bycie na swoim to ińa bajka. Jest super. Alus wlasnie szaleje w swoim zielonym pokoiku a ja z telefonu wskoczylam do was![]()
super Pauluś ze juz u siebie:-) życze Wam wszystkiego co najlepsze na nowym mieszkanku,niech Wam sie dobrze powodzi kochana!!Hej laski. Jestem juz w swoim mieszkanku i jest boskoTesknimy za forum. Alus tez juz kapal sie w baseniku, powolutku raczkuje... wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Buziaki