Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamTo fajnie, że jakoś sobie radzisz ze spaniem przy Julce
![]()
Ja też sobie wczoraj obiecałam, że zero słodkiego i co ... na noc mnie wzięło i zjadłam kostkę czekolady i 3 kukułki :/. Od wczoraj mocno boli mnie jedna pierś, mam taką gulę jak dotykam to mnie rwie, daję małej do picia tą pierś ona ciągnie a gula nie schodzi. Czy to może być zapalenie piersi ? Cholercia ... już sama nie wiem.
WitamTo fajnie, że jakoś sobie radzisz ze spaniem przy Julce
![]()
Ja też sobie wczoraj obiecałam, że zero słodkiego i co ... na noc mnie wzięło i zjadłam kostkę czekolady i 3 kukułki :/. Od wczoraj mocno boli mnie jedna pierś, mam taką gulę jak dotykam to mnie rwie, daję małej do picia tą pierś ona ciągnie a gula nie schodzi. Czy to może być zapalenie piersi ? Cholercia ... już sama nie wiem.
nie wiem co tonie mailam zapalenia to nei wiem jak to wyglada...moze warto sprawdzic u lekarza? A jak tam
Amelka??
Kala nie dziwe sie ze spisz w kazdej chwilija jak bylam w ciazy to tez wszedzie gdzie popadnie bym spala
nawet w pracy ciezko bylo usiedziec
Ale lekarz szybko dal mi zwolnienie.
a tak to ogolnie dobrze sie czujesZ??? niec nie dolega?
dobry :-)
mamy dobre wieści Stas po wizycie u lekarz i wszystko ok, zdrowy i oczka tez ok juz i moze wędrowac do żłobka; powiem Wam ze babcia to skarb ze przyjezdza do nas na kazde skinienie ale tak rozpieszcza Stasia i jak ja cos powiem to ona chce po swojemu wiec samemu najlepiej...