23marta
Trójpak ;)
no raczej ze mam, ja mam bezprzewodowy net PLAY, takie dziwne?masz laptopa w szpitalu ?? o zesza laczysz sie jak ?? przez komorke ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no raczej ze mam, ja mam bezprzewodowy net PLAY, takie dziwne?masz laptopa w szpitalu ?? o zesza laczysz sie jak ?? przez komorke ?
no raczej ze mam, ja mam bezprzewodowy net PLAY, takie dziwne?
no coreczki jeszcze nie pogratulowalam![]()
ja jeszcze musze wytrzymac 2 dni
no i mam nadzieje charie ze masz laptopa - umilimy ci troche to lezenietylko nie kladz go na koldrze bo sie biedak szybko spali !!

mój mąż zgłupiał. tak cieszy się niunią, wymyśla coraz to inne imiona dla niej... miała być Julia, ale teraz upiera się przy Emilce. Emilka/Emilia, jak Wam się to podoba?
cześć dziewczyny, nie było mnie dwa dni a tu tyle zaległościale zaraz będę wszystko nadrabiać, leżąc w łóżku.
te dwa dni spędziłam w szpitalu. poronienie zagrażające, wyszłam przed chwilą na własne żądanie. wyniki badań są super, z dzidzią też wszystko dobrze. powodem krwawienia było pęknięcie jakiegoś naczynka pod łożyskiem (tłumacząc na chłopski rozum). i dalej duphaston, tyle że w zwiększonej dawce - 3x1 + no-spa 3x1 i leżenie... do końca rozwiązania zero seksu.
ale się najadłam nerwów, całą pierwszą noc przeryczałam. ciśnienie skoczyło mi do 150/80. dostałam jakieś tabletki na uspokojenie, które nic nie dały. pomogło jedynie troszkę EEG - serduszko dzidzi ślicznie biło a tak się wierciła, że ciężko było zrobić zapis
no i - UWAGA - będzie CÓREŃKA!!! bardzo ładnie się rozwija, główka symetryczna, rączki, nóżki też, narządy wewnętrzne prawidłowo wytworzone.
za dwa-trzy tygodnie kontrola ginekologiczna. a teraz czas na leżakowanie...
No to ci wspolczuje ze szczergo serca a robili ci KTG i jak te twoje skurcze.Ile ich mialas bo ja tez mam nawet po fenoterolu ale to jest kilka moze do 10 dziennie.Czesc laski no ja od wczoraj w szpitalubrzuch sie robil ciagle twardy nawet po fenoterolu no i leze i w sumie nic sie nie dowiedzialam wartosciowego bo swieto, weekend i wiadomo jak to jest wtedy w szpitalu...
Bedac szczera to mi sie 100 razy bardziej Julia podoba.Moze dlatego ze w szkole chodzila ze mna taka Emila i ona zawsze taka osmarkana bylamój mąż zgłupiał. tak cieszy się niunią, wymyśla coraz to inne imiona dla niej... miała być Julia, ale teraz upiera się przy Emilce. Emilka/Emilia, jak Wam się to podoba?
wiesz ja jestem zmuszona do bezprzewodowego bo tam gdzie kiedys wynajmowalismy mieszkanie nie chciala nam podlaczyc wlascicielka, a teraz moglibysmy podlaczyc zwykly ale nam juz nie potrzebny bo mamy ten. A przez 2 lata mielismy orange 4GB za 120 zł na miesiac i tak zamulal i wolno chodzil, a teraz mam PLAY i place 40 zł za 5GB i smiga ze hej, nawet na wsi i umowe mozna na 1,5 roku podpisac albo na rok i jeszcze promaocja przez puerwsze pol roku 50% sie placi wiec sie oplaca.nie ... nie dziwne ale malo jeszcze popularne ... a tez sie nad tym playem zastanawiam bo fajna oferte mi zrobili ...
Oj tak mi przykro ze wyladowalas w szpitalu. Ja wczoraj tez podjechalam na izbe bo mnie brzuch pobolewal no i okazalo sie ze ginekologicznie nic sie nie dzieje no i w ogole jak juz szlam na ta izbe to mnie przestalo bolec.No ale ze to ciaza zagrozona od poczatku to tez mnie chcieli zostawic na weekend no i ja tez sie nie zgodzilam bo wiem jak to jest w weekend w szpitalu nic nie robia a ty leszysz.
No i odpukac w niemalowane do tej pory nie boli.
GRATULACJE CORCI!!!!!!!!!!!!!!
No to ci wspolczuje ze szczergo serca a robili ci KTG i jak te twoje skurcze.Ile ich mialas bo ja tez mam nawet po fenoterolu ale to jest kilka moze do 10 dziennie.
A tak w ogole to musze wam powiedziec ze wczoraj zjadlam na kolacje chleb razowy + sledzik w oleju z cebulka moze 1,5 plata i cukier po1,5h 170 maks.No i niestety dzis rano sprobowalam Vasy i mialam tylko 110 po sniadaniu