reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no ja, jak zawsze lubiłam mocne zapachy, wieczorowe, to teraz mi nos wykręca na wszystkie strony...
a nielubiane przeze mnie słodkie perfumy - no po prostu ekstaza :laugh2:

reklama
ale się mi nic nie chcę.. ;|
do tego chłodno się już robi.. w nocy zmarzłam.. bo moje kochanie się tyłkiem wypiął oO
czas chyba włożyć piżamęz dł rękawem.. ;D

ale się mi nic nie chcę.. ;|
do tego chłodno się już robi.. w nocy zmarzłam.. bo moje kochanie się tyłkiem wypiął oO
czas chyba włożyć piżamęz dł rękawem.. ;D

mi też było zimno w nocy, wstawałam okno zamknąć. a teraz mnie gardło pobolewa, ale łagodzę je herbatą z miodem :-p
tak się objadłam śniadaniem że ani palcem mi się nie chce ruszać.

mi też było zimno w nocy, wstawałam okno zamknąć. a teraz mnie gardło pobolewa, ale łagodzę je herbatą z miodem :-p
tak się objadłam śniadaniem że ani palcem mi się nie chce ruszać.
ja mam ochotę na kołaczyki z budyniem.. ale nie ma mi kto zajść.. chyba sama sie zmusze.. ;D

Hej dziewczyny! Dołączam do was z rana;-) W końcu się wyspałam:-D:-D:-D:-D W tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.:-D:-D:-D:-D
Dagmar mam nadzieję, że u ciebie i maluszka wszystko ok. Daj znać jak wrócisz od gina. Przykro mi, że tak się stało. Trzymam za ciebie mocno kciuki, żeby wszystko poukładało się po twojej myśli.
Cherie ja już przestałam wkładać rękę w cudze skarpety. Wrzucam wszystko jak leci do pralki i przewracam na drugą stronę, jak już są wyprane.:nerd: Żadna przyjemność wkładać rękę w cudze sery;-):-D
Joasia marsz do lekarza!!!! Badania zrób, a przy okazji może warto zajrzeć do laryngologa. Możesz mieć naczynie, które płytko biegnie i czasami pęka. Czasem wystarcza czyszczenie nosa, żeby krwawiło. Powodzenia:tak:
Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talent:-D:-D:-D Ja bym na to nie wpadła, hehehehe
Stukam się z wami kawką i zabieram się powoli za porządki po remoncie.

Śliczny. Taki misiowaty. Szkoda że różowy - he he

Hej dziewczyny! Dołączam do was z rana;-) W końcu się wyspałam:-D:-D:-D:-D W tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.:-D:-D:-D:-D

Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talent:-D:-D:-D Ja bym na to nie wpadła, hehehehe
Stukam się z wami kawką i zabieram się powoli za porządki po remoncie.
Ma się te przebłyski inteligencji czasami :-D

reklama
Do góry