reklama
A
AnOoLa88
Gość
ale się mi nic nie chcę.. ;|
do tego chłodno się już robi.. w nocy zmarzłam.. bo moje kochanie się tyłkiem wypiął oO
czas chyba włożyć piżamęz dł rękawem.. ;D
do tego chłodno się już robi.. w nocy zmarzłam.. bo moje kochanie się tyłkiem wypiął oO
Chérie
Mama Danielka
ale się mi nic nie chcę.. ;|
mi też było zimno w nocy, wstawałam okno zamknąć. a teraz mnie gardło pobolewa, ale łagodzę je herbatą z miodem

tak się objadłam śniadaniem że ani palcem mi się nie chce ruszać.
A
AnOoLa88
Gość
ja mam ochotę na kołaczyki z budyniem.. ale nie ma mi kto zajść.. chyba sama sie zmusze.. ;Dmi też było zimno w nocy, wstawałam okno zamknąć. a teraz mnie gardło pobolewa, ale łagodzę je herbatą z miodem
tak się objadłam śniadaniem że ani palcem mi się nie chce ruszać.
Chérie
Mama Danielka
CUDNY KOMBINEZON Z KUBUSIEM PUCHATKIEM DISNEY (728895833) - Aukcje internetowe Allegro
ale cudo
znowu zachorowałam na allegro 
ale cudo

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja mam ochotę na kołaczyki z budyniem.. ale nie ma mi kto zajść.. chyba sama sie zmusze.. ;D
spacerek te 50 metrow ci nie zaszkodzi !!
co do perfumow ja nie mialam zadnych prolemow
A
AnOoLa88
Gość
jaka menda ;p bo wie gdzie sie wybieram ;Dspacerek te 50 metrow ci nie zaszkodzi !!
co do perfumow ja nie mialam zadnych prolemow
helcia81
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Dołączam do was z rana;-) W końcu się wyspałam

W tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.

Dagmar mam nadzieję, że u ciebie i maluszka wszystko ok. Daj znać jak wrócisz od gina. Przykro mi, że tak się stało. Trzymam za ciebie mocno kciuki, żeby wszystko poukładało się po twojej myśli.
Cherie ja już przestałam wkładać rękę w cudze skarpety. Wrzucam wszystko jak leci do pralki i przewracam na drugą stronę, jak już są wyprane.
Żadna przyjemność wkładać rękę w cudze sery;-)
Joasia marsz do lekarza!!!! Badania zrób, a przy okazji może warto zajrzeć do laryngologa. Możesz mieć naczynie, które płytko biegnie i czasami pęka. Czasem wystarcza czyszczenie nosa, żeby krwawiło. Powodzenia
Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talent

Ja bym na to nie wpadła, hehehehe
Stukam się z wami kawką i zabieram się powoli za porządki po remoncie.

Dagmar mam nadzieję, że u ciebie i maluszka wszystko ok. Daj znać jak wrócisz od gina. Przykro mi, że tak się stało. Trzymam za ciebie mocno kciuki, żeby wszystko poukładało się po twojej myśli.
Cherie ja już przestałam wkładać rękę w cudze skarpety. Wrzucam wszystko jak leci do pralki i przewracam na drugą stronę, jak już są wyprane.

Joasia marsz do lekarza!!!! Badania zrób, a przy okazji może warto zajrzeć do laryngologa. Możesz mieć naczynie, które płytko biegnie i czasami pęka. Czasem wystarcza czyszczenie nosa, żeby krwawiło. Powodzenia

Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talent

maggie_f
CUDNY KOMBINEZON Z KUBUSIEM PUCHATKIEM DISNEY (728895833) - Aukcje internetowe Allegro
ale cudoznowu zachorowałam na allegro
![]()
Śliczny. Taki misiowaty. Szkoda że różowy - he he
Ma się te przebłyski inteligencji czasamiHej dziewczyny! Dołączam do was z rana;-) W końcu się wyspałamW tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.
![]()
Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talentJa bym na to nie wpadła, hehehehe

reklama
helcia81
Nie zaprzeczamMa się te przebłyski inteligencji czasami![]()

Cherie ten kombinezonik jest śliczny!!!!!!!!