A
AnOoLa88
Gość
ej sorry ale ja byłam najpierwszejsza tylko nie chciało mi się nic pisać ot taki len.. zapychałam sie kanapkami ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
foch poskutkowałHelołłł!!!
Jestem z ranaAlez mam dobry humor
Z racji tego ze małżonek przylecial z kwiatkami wczoraj po pracy heeeee
i ze ja juz mialam sie i tak odfochowac ,sie odfochowalam wkoncu - wniebowziety i kamien chyba spadlu mu z serca ahahahah:-).No i nocne przytulance byly wiec szczesliwa wstalam a co !!!
Pojechal po sniadanko do sklepu i zaraz do pracy jedzieAle ze dzis sobota pewnie szybko wroci ,Dzis ma w planach zakupic drzwi wejsciowe i je zamontowac - obiecal ze nie bede po tym sporzatac ,a ze idzie zima chce zmienic drzwi na bardziej szczelne - kurde i zas jakies remonty
![]()
ja za to nie wyspana jak nie wiem..To ja też witam się znad kawki:-):-):-)
U nas też pada deszcz ale przynajmniej jest lepsza temperatura
Ja rano oczu nie umiałam otworzyć bo rolety zasłonięte i ciemno w pokoju, na siłę próbowałam dospać Hanię a tu patrzę na zegarek....8.20!!!!! Szok...nie pamiętam kiedy tak długo spałam:-)
ja za to nie wyspana jak nie wiem..
oglądaliśmy se wczoraj z moim fajny film..
NIGHT TRAIN.. ;D
thriller ale skurczybyk świetny.. tzn mi się podobał.. a najbardziej moment jak kobieta ciachała faceta na kawałki.. wiecie głowa.. ręcę nogi.. ;D bo się do skrzyni nie mógł zmieścić![]()
to nie przez film.. tylko brzuch mnie pobolewał i nie umiałam się ułozyć żeby było dobrze..Jak ja bym oglądała przed snem taki film to też byłabym niewyspana:-);-)
Kopciuszku po wynikach badań, bo mam białkomocz i to sporo, podwyższone ciśneinie i puchnę:-( Co prawda jak leżę to tak xle nie jest ale jak trochę pochodze to nogi puchną:-(
Za 2 tyg mam sie do szpitala położyć na kilka dni żeby badania porobić.
A ja ananasa uwielbiam w każdej postaciw pizzy tez. No i smaka mi narobiłyście pizza
a to dopiero ranek
![]()