reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Helołłł!!!
Jestem z rana:) Alez mam dobry humor :) Z racji tego ze małżonek przylecial z kwiatkami wczoraj po pracy heeeee :-D i ze ja juz mialam sie i tak odfochowac ,sie odfochowalam wkoncu - wniebowziety i kamien chyba spadlu mu z serca ahahahah:-).No i nocne przytulance byly wiec szczesliwa wstalam a co !!!
Pojechal po sniadanko do sklepu i zaraz do pracy jedzie :) Ale ze dzis sobota pewnie szybko wroci ,Dzis ma w planach zakupic drzwi wejsciowe i je zamontowac - obiecal ze nie bede po tym sporzatac ,a ze idzie zima chce zmienic drzwi na bardziej szczelne - kurde i zas jakies remonty :eek:
foch poskutkował :-D:-D:-D

heloł :D to i ja sie przywitam :] oczywiście nasz nocny wypoczynek burzył..komar, raz dostał, podniósł sie, drugi raz już przywaliłam mocniej, kit że krew może sie rozbryzgać :p i skubaniec dalej żył..jakiś nieśmiertelny dupek!! rano otwieram oczy :] a on siedzi na suficie, taki grubas nażarty już, no i go rozbebeszyłam, trzeba sufit gąbką szorować :p dobrze że mamy tam kolor wiśniowy na ścianach, tyle komarów tam ubiłam ale na tym kolorze na szczęście nie widać hehhee
Zaraz kawkę na poprawę nastroju /całą noc u nas lało i się błyskało/, później zabieram sięza sprzątanie chaupy, i zrobię ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką mniam mniam :] a później jakiś szoping w rzeszowie :] i sobotka zlecii...

bolą was kolana ? ja jak siadam to masakra, tak jakby już kolana miały dość :/ to chyba przez wagę, jeszcze nigdy tyle nie ważyłam haha, dobiłam już do 70kg:eek: a normalnie ważyło się 58-60max... a mały waży dopiero 738 gram heh..
miłego dzionka i wogóle :tak:

To ja też witam się znad kawki:-):-):-)
U nas też pada deszcz ale przynajmniej jest lepsza temperatura:cool2:
Ja rano oczu nie umiałam otworzyć bo rolety zasłonięte i ciemno w pokoju, na siłę próbowałam dospać Hanię a tu patrzę na zegarek....8.20!!!!! Szok...nie pamiętam kiedy tak długo spałam:-)

To ja też witam się znad kawki:-):-):-)
U nas też pada deszcz ale przynajmniej jest lepsza temperatura:cool2:
Ja rano oczu nie umiałam otworzyć bo rolety zasłonięte i ciemno w pokoju, na siłę próbowałam dospać Hanię a tu patrzę na zegarek....8.20!!!!! Szok...nie pamiętam kiedy tak długo spałam:-)
ja za to nie wyspana jak nie wiem..
oglądaliśmy se wczoraj z moim fajny film..
NIGHT TRAIN.. ;D
thriller ale skurczybyk świetny.. tzn mi się podobał.. a najbardziej moment jak kobieta ciachała faceta na kawałki.. wiecie głowa.. ręcę nogi.. ;D bo się do skrzyni nie mógł zmieścić:-D:-D:-D:-D

ja za to nie wyspana jak nie wiem..
oglądaliśmy se wczoraj z moim fajny film..
NIGHT TRAIN.. ;D
thriller ale skurczybyk świetny.. tzn mi się podobał.. a najbardziej moment jak kobieta ciachała faceta na kawałki.. wiecie głowa.. ręcę nogi.. ;D bo się do skrzyni nie mógł zmieścić:-D:-D:-D:-D

Jak ja bym oglądała przed snem taki film to też byłabym niewyspana:-);-)

Ja tez sie przywitam z rana:-)az 3 dni tego ne robilam:-Dja wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz zabieram sie do pracy:tak:dzis w planach sprzatanie,obiadek no i moze zrobie ciasto ze sliwkami albo slawne z forum ptysie:-)
Kopciuszku po wynikach badań, bo mam białkomocz i to sporo, podwyższone ciśneinie i puchnę:-( Co prawda jak leżę to tak xle nie jest ale jak trochę pochodze to nogi puchną:-(
Za 2 tyg mam sie do szpitala położyć na kilka dni żeby badania porobić.

A ja ananasa uwielbiam w każdej postaci:tak: w pizzy tez. No i smaka mi narobiłyście pizza:-D a to dopiero ranek:-D

No to troche niemila sytuacja:-(ja na szczescie mialam dobre wyniki tylko strasznie puchlam i cisnienie bylo kosmiczne:tak:zaczelo sie od 25 tyg,teraz tez musze zapisyac codziennie cisnienie ale narazie jest ok:-)
Ja pizzy z owocami sobie nie wyobrazam:no:jakos to mi nie pasuje,nigdy nie jadlam wiec moze dlatego ale ja wole jednak cos konkretnego:-D

reklama
Ja też was witam Kochane znad kawki...Inki:-)
Nowamagdkj ja też wczoraj robiłam drożdżowiaczka, ale bez śliwek..tak skubany wyrósł w piekarniku,że zaczął normalnie kipieć!!potem to co pospadało upiekło się zjadłam sobie:-)
Pępek naokoło zrobił mi sie żółty..a przy wysiłku nad jego górną częścią tak boli, piecze..jak przejadę palcem wokoło pępka, to to miejsce u góry własnie boli..ma któras tak z Was? U mnie waga dalje leniwie...jeszcze nie dobiłam do wagi sprzed ciąży;-) Na razie od początku ciąży chyba z 3 kg mi przyszlo, po tym jak 7 odeszło;-)

Do góry