G
Georgina
Gość
Ja mam dziś na obiad:-) Ale tylko dlatego, że ma żelazo w sobie, normalnie bym nie przełknęła.bosz jak wy mozecie szpinak wogole przelknac !! masakra !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziś na obiad:-) Ale tylko dlatego, że ma żelazo w sobie, normalnie bym nie przełknęła.bosz jak wy mozecie szpinak wogole przelknac !! masakra !!
Laski normalnie niedobre jest takie ograniczanie prawie do 0 słodyczy. Dziś mnie wzięło na petitki w czekoladzie i zjadłam całą paczkę!! Normalnie nie zjadłam a zeżarłam!! No cóż, człowiek ma prawo do słabości
Ale mogę się pochwalić, że Coli to już miesiąc jakoś nie piję![]()
Ja piję Ricore:-) Mniam mniam:-) Nawet nie wiem ile tam kofeiny bo ta kawa uchodzi za bezkofeinową.wow to juz konkretny wyczyn !!
ja kawy nie moge pic ale kupilam sobie taka pycha w kartoniku bezkofeinowa![]()
Dużo zdrówka dla Niej. Niech śpi jak najwięcej i niech wygrzeje to grypsko.Laseczki, dzięki za wsparcie amelka ma wstrętne grypsko jakieś.
Dostała kupę leków i antybiotyk w tabletkach. Nie mogła połknąć. Wszystko zwymiotowała i dawałam 2gi raz. Leki bierze a temp, teraz 39,9 masakra.
Śpi. Idę do Jonaszka żeby jej nie obudził 3majcie się
Laseczki, dzięki za wsparcie amelka ma wstrętne grypsko jakieś.
Dostała kupę leków i antybiotyk w tabletkach. Nie mogła połknąć. Wszystko zwymiotowała i dawałam 2gi raz. Leki bierze a temp, teraz 39,9 masakra.
Śpi. Idę do Jonaszka żeby jej nie obudził 3majcie się
Popłakałam sie ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moj szfagier jak pierwsza cora mu sie urodzila to po wszystkim wyszedl na korytarz i z ulga rzucil "ufff urodzilismy!!!!!!" na co babka ktora jeszcze czekala na porod wali do niego "ta qrwa ty urodziles !!! uwazaj zeby ci dupy nie rozerwalo!!" szfagier potem opowiadal ze nie wiedzial gdzie uciekac !!! wystraszyl sie nomalnie wielki Pan Glina !!!:-)
Jak by to moj gin powiedzial wybral sobie najodpowiedniejszy moment mały !!! Dlaczego ? Pozniej juz bedzie mu sie coraz ciezej obrucic ze wzgledu jak pisala mea ,na grawitacje jak i wielkosc maluszkaWitam
juz po usg, jak dobrze że wszystko jest okiwczoraj tak się wystraszyłam że byłam już gotowa do szpitala jechać, miałam dziwne 3 skurcze, ale takie mocne że szok, potem mały ruszał się całkiem normalnie i spokojnie,a dzisiaj gin mówił że to może od tego że Filipek przekręcił się już główka na dół
także teraz jestem już spokojna, szyjka w normie, łożysko też, także mogę odetchnąć z ulgą
![]()