Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bardzo lubię mleko:-).... Co do mleka mam tak samo a fujjjjjjj
Też bym chciała 2 tyg przed czasem;-) Ale chcieć to se mogę:-)Nom tak bo kazda moze zaczac rodzic 2 tyg , przed terminem a nawet powinna ZYCZE TEGO KAZDEJ Z NAS bo dzidzi jest o czasie i wszystko gitara :-):-):-) wiec apel DO KOCHANYCH DZIECIACZKOW 2 tyg przed terminem wyskakiwac to jest wasz czas !!!!!! HEHE mi sie marzy zeby igorek na swięta był z nami:-)
Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim dziewczynki za cieple przyjecie do grona grudniowych mam![]()
![]()
![]()

Oo ja to stosuję. 3 razy dziennie. Najlepiej nie popijać kawą ani herbatą bo gorzej się będzie wchłaniać.dziewczyny powiedzcie mi jak stosowac sorbifer??
tu pisze ze z magnezem nie wolno a ja biore mg caly czas..;/
i to sie bierze po jedzeniu czy przed??
bo nie zapytalam..;/
A ja też byłam super do rodzenia bo rodząc się miałam 2500g (z groszami) i niecałe 50cm wzrostu:-) Niestety do dziś niska jestemkopciuszku dobry ten twój mąż
kulaszusza to wymiary dosyć podobne mają nasze dzieci. Może Twoje Maleństwo będzie długie (to do tych długich nóżek), bo u mnie to nie ma po kim odziedziczyć wysokiego wzrostu.
Ja to byłam dobrym dzieckiem do urodzenia 3300 gram i 54 cm![]()

Bunio malutki 86cm i nisko osadzony 
), później Mustella (strasznie męczył mnie jej zapach i za gęsta konsystencja jak dla mnie - mam niestety jeszcze pół opakowania, ale już jej nie używam
), teraz jestem na etapie Fissana (jak dla mnie jest za tłusty i też ma średni zapach, no ale zmęczę go do końca ;-) )Nie mam ani cm rozstępu i oby tak zostało..Dziewczyny a jak z waszymi roztępami????
Ubolewacie i cierpicie tak jak ja????