Pauluś89
Grudzień 2009
A ja uwielbiam z makaronem w kształcie ryżu, piersią kurczaka pokrojoną w kostkę i usmażoną z przyprawą kebab-gyros, kukurydzą i świeżym ogórkiem bez skórki pokrojonym w kostkę i majonezem. Mmmmm muszę zrobić pycha!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze........cos sie moja laleczka ruszac nie chce............ az to do niej niepodobne...... i mi jakos nie pasuje... wole jak mnie kopie po zebrach niz kiedy tak cicho siedzi....![]()
Ale to normalne chyba nie jest. Lepiej zadzwoń, będziesz spokojniejsza.Jak zamierzam już dzwonić to mi przechodzi i tak w kółko:-(
dokladnie !po 36 tygodniu ten zastrzyk nie jest uz potrzebny !! pluca sa juz fajnie rozwiniete wiec po co sie sterydami szprycowac !!!
po 36 tygodniu ten zastrzyk nie jest uz potrzebny !! pluca sa juz fajnie rozwiniete wiec po co sie sterydami szprycowac !!!
Ja tak mam od prawie początku ciąży. Jak nie swędzi jest OK, moja gin mówiła, że to w ciąży normalne a u mnie to taka uroda po prostu. Ważne, że to nie infekcja.Laski a taka duża ilość śluzu to norma??? Gdzieś czytałam, ze tak ale wydaje mi się że to gin powinien potwierdzić.
Poczekam jeszcze trochę. Mówił mi, że mogę dzwonić kiedy tylko chceAle to normalne chyba nie jest. Lepiej zadzwoń, będziesz spokojniejsza.
ok napiszę bo mam jeszcze parę rzepisów na pyszniaste sałatki i nie tylko:-)Poprosimy o naspisanie przepisów na temacie grudniówki gotują![]()