reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam sie popoludniowo!! ja dzis znowu jestem sama bo moj M pojechal w delegację!!:-:)-:)-( A ja sobie pojechalam do miasta i smakolyki nakupilam tzn kebabik i serniczek mniam mniam:tak::tak: kebab byl zamiast obiadu(bo przeciez sam nie bede se gotowac)

A tesciami niema sie co przejmowac!! Moj tesc chodzi ostatnio po znajomych i rozpowiada z moj maz to nieudacznik bo prace zmienia-to nie wina meza ze przyszedl kryzys i go zwolnili!! A kochany tesciu nie patrzy na to ze pzez 15 lat kazda zlotowke przepil!!! Wtedy kazd kolo niego skakal bo ciagle pijany a teraz gdy mu watroba wysiedla znow wszyscy maja skakac!!!! Ale to sie juz skonczylo:szok::cool2::cool2::cool2:

reklama
dziewczynki czy u ktorejs malenstwa w brzusiu jeszcze takie manewry wykonują ???
moja znow sie poprzecznie uwaliła i mnie to strasznie boli :zawstydzona/y: kazdy jej ruch jest bolesny bo przeciez juz kruszynka nie jest pomocy :sorry:

witam znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej grudniowej ciężarówki?:-) jestem w 31 tygodniu poród już niedługo i emocje sięgają zenitu to będzie moja pierwsza dzidzia może dlatego:-) a co do tych ruchów to też tak czasem niestety mam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej grudniowej ciężarówki?:-) jestem w 31 tygodniu poród już niedługo i emocje sięgają zenitu to będzie moja pierwsza dzidzia może dlatego:-) a co do tych ruchów to też tak czasem niestety mam...
Witamy:-) Pewnie, że miejsce się znajdzie, z tym tu nigdy problemu nie ma:-)

Czesc laseczki padam na ryjek :))) Pojechalam z rana do urzedu sie podpisac i oczywiscie mialam pecha bo tramwaj ktorym jechalam walnal w auto ktore stalo na torach na szczescie nic sie nie stalo nikomu ale czekalismy pol godziny na policje;/ W urzedzie powiedzialam ze jestem w ciazy ale normalnie babka mi kazala podpisac ze jestem zdolna do pracy hehe bo i tak mnie nikt nie przyjmie a tak mi sie nie liczy jako zwolnienie bo po 3 miesiacach zwolnienia lekarskiego wyrejestrowuja ludzi z urzedu nowe prawo takie wlasnie moj tata go doswiadczyl biedny lezal w szpitalu mial 2 operacje pozniej chemie itd a oni mu pismo wyslali ze go wyrejestrowali chociaz sie podpisywal bo za dlugo byl na zwolnieniiu i ubezpieczenie diabli wzieli dobrze ze mama go wziela na siebie a teraz mu rente zalatwilismy po wieluuuu trudach. No wiec poszlam butow szukac ale przeciez nie ma nigdzie numeru mojego 40 a ja teraz 41 szukam bo w 40 nie wchodze i dupa ale za to kupilam 2 super swetry dlugie golfy milusie jeden ciemny fiolet z dlugim rekawem drugi taki jakby grnatowy czy cosik tez golfik ale z krotkim rekawkiem wiec mam juz cala garderobe oprocz tych butow nic juz nie kupuje na zime bo i po co :) NO i stanik musze sobie kurka kupic ale przeciez nigdzie tez nie ma na mnie rozmiaru toz to jakas paranoja jest bede chyba musiala kupic za 100 zl bo co zrobic;/ Zjadlam 2 hot dogi ale takie domowe bo innych nie jadam z paroweczek jedynek moje ulubione i was nadrabiam:) A zaraz chyba wyjme troche ciasteczek z zamrazarki bo ostatnio upieklam ale nie dalam rady zjesc to zamrozilam ciekawe czy dobre beda :)

Dziewczynki strasznie mnie boli krocze i okolice jajników.
Skórczy nie ma.
Nie wiem co mam robić.
Lekarz dopiero rano. Cholera :wściekła/y:
Dajcie jakiś link na allegro na kogoś kto ma logiczną cenę podkładów poporodowych, majtek, wkładek, bo ja z domu nie wyjdę a A. mi nie to kupi co trzeba a ja coś czuję, że torbę do szpitala trzeba w te pendy szykować

Asiu brak slow na Twojego tescia no ale najlepsze jest to ze on jest pewien swojej racji i nie widzi nic zlego w tym co zrobil trzymaj sie dzielnie nie stresuj sie a jak mozesz poprosic o odbior malego kogos innego to na dziada nie zwracaj uwagi niech sobie lowi ryby a niech go nawet jakas pirania w tylek ugryzie:)

Cherie no widze ze Twoja tesciowka cos fiksuje no bo tak to jest ze starszymi nie dociera do nich ze ktos sie naprawde zle czuje i musi na siebie uwazac bo przeciez mlodzi jestesmy to na pewno udajemy bo tylko ich moze cos bolec. na mnie babisze w tramwaju sie patrza spod byka bo ja juz im nie ustepuje wole siedziec bezpiecznie a nie sie przepychac.

reklama
Do góry