kopciuszek2107
Fanka BB :)
No wszyscy pytaja co potrzebuje to odpowiadam, a co z tym zrobie to moja sprawa!! A jak nie chca ego kupowac to kupia jakis ciuch i tez bedzie git-tez sie uciesze!!
Szkoda ze mnie nikt nie pyta co chce w prezecie dostac:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wszyscy pytaja co potrzebuje to odpowiadam, a co z tym zrobie to moja sprawa!! A jak nie chca ego kupowac to kupia jakis ciuch i tez bedzie git-tez sie uciesze!!
Ja mam neostradkę.u mnie ciała daje internet-mam blueconnect i nie polecam
i ile płacisz?Ja mam neostradkę.
Ja tylko się dowiedziałam, że Teściowa kupiła album taki do roczku co się uzupełnia, ale nie wiem czy to nam da jak Mała się urodzi czy wcześniej:-) A tak to nic o prezentach nam nie wiadomo. Wyjdzie w praniu, nie wymagamy, ale znając znajomych z pustymi rękami nie wpadną podziwiać naszej córki.Szkoda ze mnie nikt nie pyta co chce w prezecie dostac:-(
Uuu Mój płaci, ale chyba 59zł? Upewnię się i Ci podam dokładnie:-)i ile płacisz?
Ja mam neostradkę.
Ja mam neostradkę.