reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Natalka co do laptopa to mój ma 2 lata z hakiem i ani razu nie był jeszcze formatowany. Mój nie potrafi formatować mojego lapa, mówi, że jego brat to może zrobić, ale nim on by mi to zrobił to nie wiem kiedy bym lapa zobaczyła:p Tak więc z racji, że w lapie takie długie nieformatowanie to duże przeciążenie dla mózgu tego sprzętu to też czasem tak zamula, że się wściekam.
u mnie ciała daje internet-mam blueconnect i nie polecam

Ja juz powiesilam jedno pranie i drugie juz wstawione:tak:zupka sie gotuje wiec luz;-)
no ide jutro ... musze dzis walnac sobie soczek z buraczkow na hemoglobinke i odstawic slodkosci wieczorem :)

a moze macie jakies propozycje na poprawe wynikow ??

Jesli bedziesz robic badanie moczu to lepiej odpusc sobie te buraczki:tak:

NO ja intensywnie mysle nad
TOMMEE TIPPEE
lub
DR BROWN'S

Slyszalam ze sa najlepsze ,a dobra butelka to polowa sukcesu ( wiem co mowie ,moje dziecko od 3 miesiaca mialo takie kolki ze myslalam ze wlosy zaczne rwac z glowy )

Pierdyklam se zupke chinska - to tak co by od tych butelek odpoczac ahahahhah !

Tez mam ten metlik w glowie ale zastanawiam sie nad Aventem,przedtem uzywalam Canpolu.
A co do kolek to jesli bedzie mialo miec to nawet butelka wiele nie da:-(no ale zawsze to jakies odpowietrzenie.

Ja ma wizje, ze zaczne w nocy rodzic i po drodze do szpitala wstapie do taty-szefa, zeby szybko podstemplowal!!:-p:-D:-p:-D
Mi jest normalnie wstyd bo jestem tak niemila do wszystkich, ze szok:szok::szok: Ale co zrobic jak nikt mnie nie rozumie, nikt mnie nie kocha, nikogo nie obchodze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Przesadzasz :tak:Kocha Cię ta mała istotka w brzuszku ;-)

u mnie ciała daje internet-mam blueconnect i nie polecam

Słyszałam własnie to samo ze jest do niczego !

Ja na momencik Was doczytac bo pozniej nie bede miala kiedy a poza tym przynioslam 2 siaty i plecak na plecach wiec odpoczac musze.
Monia ja chyba rodze na pomorzanach tam moja ginka pracuje i omowila mi szybko wszystkie szpitale zastanawialam sie ejszcze nad zdrojami ale wybralam pomorzany.

Na razie nic optymistycznego nie widze na horzoncie:-(wszyscy sie na mnie dra po co cokolwiek kupuje- bo co oni mi pozniej w prezencie daja!! a jak wczoraj mamie powiedzialm co bym jeszcze chciala ale nie kupuje(moge dostac, chodzilo mi o mate eduk, nianie elekt,lezaczek, dodatkowy kocyk) to pytanie tylko po co mi to??

Ale produkcja:) nom na dzis chyba wszystko zrobiłam- byłam na poczcie, wywiesiłam jedno prane, wstawiłam drugie, obiad jest, teraz tylko nastawic ziemniaczki i czekać na męzczyzne mojego zycia;-)
No i pouczyć się na jutro....:-( Ble....
A ja nie mam humorków, moja mama mówi że jakos tak wyciszyłam sie w ciąży. Wyspana, zadowolona, wreszcie tylko z męzem w mieszkaniu więc nie ma powodu do złego samopoczucia:-)

Ja na momencik Was doczytac bo pozniej nie bede miala kiedy a poza tym przynioslam 2 siaty i plecak na plecach wiec odpoczac musze.
Monia ja chyba rodze na pomorzanach tam moja ginka pracuje i omowila mi szybko wszystkie szpitale zastanawialam sie ejszcze nad zdrojami ale wybralam pomorzany.

a kiedy dokladnie ten twoj marynarz bedzie w domku ??

Na razie nic optymistycznego nie widze na horzoncie:-(wszyscy sie na mnie dra po co cokolwiek kupuje- bo co oni mi pozniej w prezencie daja!! a jak wczoraj mamie powiedzialm co bym jeszcze chciala ale nie kupuje(moge dostac, chodzilo mi o mate eduk, nianie elekt,lezaczek, dodatkowy kocyk) to pytanie tylko po co mi to??

prezenty z zasady maja byc "mile" niekoniecznie super praktyczne !!! ja sobie od rodzinki zazyczylam lezaczek :)

reklama
No wszyscy pytaja co potrzebuje to odpowiadam, a co z tym zrobie to moja sprawa!! A jak nie chca ego kupowac to kupia jakis ciuch i tez bedzie git-tez sie uciesze!!

Do góry