reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No pocztaku mialam nerwa ze szok bo sie nie umialam odnalezc tyle rzeczy niby pierdoly zostaly ale o wszystkim trzeba pamietac ,ale jak juz zaczelam zamawiac :) to poszlo gladko :) i dzis skoncze cala wyprawke :) Jeszcze mi zostalo sporo rzeczy ale dzis to juz zrobie.Ja sie ciesze ze wszystkie te najdrozsze rzeczy mam juz kupione i sa w domku ( wozek ,fotelik , bujak ,lozeczko materac ,komode itp ) Bo teraz wsio na raz to kolosalna sumka by sie zebrala

ostatnio liczylam i poszlo juz jakies 2500 zł hahahah a gdzie reszta?

Masz rację cena jest kosmiczna... ja mam małe wyręczenie bo nie kupowałam wózka dostałam od kuzynki. Może nie jest jak to mówią teraz z tych na topie co wszyscy kupują ale za to jest nie zniszczony w ogóle bo służył tylko przez 5 miesięcy do bujania. Kuzynka córkę nauczyła kołysać do snu a tylko w tym wózku tak sie dało i to było całe jego uzytkowanie. Ale same pierdołki z przewijakiem i wanienką wyszly 350zł a łozeczko materac i nosidełko... eeehhh takie dzieciatko ciagnie kasy na wyprawke:tak:

Ale szalejecie dziewczyny z tym pisaniem :no::no:
I to same złe wieści, o ile mnie pamięć nie myli to ktoś wczoraj ogłosił dzień dobrych wiadomości- tylko, że ja od godziny czytam i jakoś nic nie znalazłam. Nie podoba mi się to:no::no::no:
Jeśli chodzi o mnie to Was nie pocieszę, jestem stara, gruba i na nic nie mam siły, a najcięższą czynnością jest chodzenie po domu- mam 4 poziomy- i jak nigdy mi nie przeszkadzał to, tak teraz wykańcza.

Jutro B wyjeżdża do Krakowa i spytał się, czy z nim nie pojadę ha ha ha - dodam, że mieszkam w Szczecinie. Oprócz tego, że taka wyprawa przerasta mnie to jeszcze mamy dziecko i trzeba byłoby wszystko mu zorganizować a czwartek i piątek ma bardzo zajęty i nie chce mi się nikogo prosić.
Za to wczoraj zadzwoniły do mnie koleżanki z ogólniaka i namówiły na wyjazd do Stargardu ( miejscowości pod Szczecinem) na spektakl Bloczek , w którym gra moja koleżanka z którą siedziałam w ogólniaku w ławce- spójrzcie sobie na moją klasę na NK to się dowiecie kto to taki :-)- od razu zorganizowałam opiekę nad Miśkiem:-D:-D:-D hi hi hi.

krakowa nie polecam ... ale wyjazd na spektakl jak najbardziej :D

ty moze zostan dzis w domu a nie laz gdzies po profesorach co ?? wiesz jaka masz sytuacje i do tego stresy z mezem ... to czasem dziala jak bomba z opoznionym zaplonem !!
wiem wlasnie mysle co tu zrobic...
podejde chyba do ginki na oddzial niech mi zagladnie i powie czy moge jechac...
ale to taki dziwny bol...bo brzuch mam mieciutki a bolaa same krzyze....

wiem wlasnie mysle co tu zrobic...
podejde chyba do ginki na oddzial niech mi zagladnie i powie czy moge jechac...
ale to taki dziwny bol...bo brzuch mam mieciutki a bolaa same krzyze....

oby to bole krzyzowe nie byly ... jedz lepiej na oddzial i niech cie babka zobaczy /o ile pamietam kazala ci sie tam pojawiac codziennie tak ??/

Cześć Dziewczyny,

Te które mają iść do szpitala niech idą. W takich sytuacjach naprawde nie ma na co czekać.

Mea Ale please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIe forsuj sie znowu za bardzo - mialas lezec !!!!!!!!!

Ja wczoraj zrobilam pierwsze zakupy :-) Zajeło mi to caly dzien z przerwami od kompa oczywsice hahahahah ! Ale zakupilam :
-podklady poporodowe kilka paczek
- wkladki laktacyjne 60 sztuk( paczka)
- recznik kapielowy sztuk 1
- koszmetyki nivea baby ( oliwka ,puder ,krem sos,krem na kazda pogode, chusteczki +pudelko, mydelko ,plyn do kapieli z oliwka,
-aspirator do nosa ( gruszka)
- etui na smoczek
-szczoteczka i grzebyk
- zestaw do paznokietek
- pieluchy tetra biala sztuk 6
- pieluchy tetra z nadrukiem sztuk 5
- pieluchy flanela z nadrukiem sztuk 4
- szczoteczka do smoczka i butelek
- przescieradla sztuk 2
- patyczki higieniczne

za calosc wplacilam 222 zł :-D:szok:
+ 14 zł przesylka kurierem :) :-D:szok:

Dzisiaj zamawiam reszte rzeczy :) jestem w szoku ze taka tania przesylka :) I wogole nie poszlo mi az tak duzo kaski ,wiec moge szalec dalej ahhaah :)
Asia - skorzystam chyba z Twojej listy rzeczy zakupionych i zamówię to samo. Nie mam wogóle głowy do tego.

Zdecydowałam sie wkońcu pogadać ze swoim. Mamy sie spotkać koło pierwszej. Po niedzielnej akcji mam poprostu dosyć - nie mam siły już walczyć, tłumaczyć, prosić i czekać. Jeżeli do tej pory nic się nie pozmieniało to tym bardziej później. Chyba trzeba wkońcu zbierać się do kupy żeby mieć siły na zajęcie się Maleństwem. Moje nerwy odbijają się na Małym więc po co to? Jeszcze wczoraj usłyszałam że to że mi się brzuch stawia itp. to przecież nie przez stres bo co ma stres do tego? Trzymajcie za mnie kciuki żebym dała radę.

Marzka - co to za mail - może mgr filologii pomoże ???

reklama
Do góry