i będzie mały zonkwlasnie tez to pomyslalam i o to sie obawiam!!!
jak znam zycie to wywinie mi psikusa!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i będzie mały zonkwlasnie tez to pomyslalam i o to sie obawiam!!!

jak tak nisko juz zeszla to chyba sie wybieram do mamywlasnie tez to pomyslalam i o to sie obawiam!!!
wybiera sie znaczyjak tak nisko juz zeszla to chyba sie wybieram do mamy

W końcu...
do tego herbatka z hibiskusa...ah ta ciąża
Cudna jest ta posciel!Jak bym miala wybieraz napewno zdecydowalabym sie na to z drugiego linka (i moze nawet to zrobie ;-))
Podajmy sobie rece
Dobra czytam dalej.
Moja rodzina jest daleko i marze o odwiedzinach![]()
i coraz bardziej się wypina-a szczególnie dupencją chyba

nawet nie wiem co u Was więc muszę tak mniej więcej ponadrabiać a może któraś streści mi mniej więcej najważniejsze wydarzenia???? 

Witam ja już po wizycie u lekarza:-)
O dziwo byłam 1-sza:-)
a więc wiadomości mam takie!!!
Moja Julka szykuje sie do drogi w wielki świat!!!!:-)
Lekarz stwierdził ze mam przyjsc do kontroli za 2 tyg ale pewnie tylu nie wytrzymam bo mala juz zeszla mocno do kanału rodnego i gdybym zaczeła na dniach rodzic to mam dac mu znac i szybko jechac do szpitalaTakze moze juz w przyszlym tyg będę szczęśliwą mamusią!!!
Jejku jak ja się cieszę![]()
i będzie mały zonk![]()