kopciuszek2107
Fanka BB :)
no to wiesci przynosisz swietne !!!
ja juz was poczytalam i stwierdzam ze jak dobrze pojdzie to ja zamkne jednak ta cala zabawe z "rozpakowywaniem sie grudniowek!!"![]()
Jeszcze nie mów chop

No to się dzieje...Ciekawe czy to tylko fałszywy alarm czy Julka naprawdę postanowiła opuścić maminy brzuszek.
Co do biustonosza- dziewczyny a może zapytajcie Waszych mam jak to było z ich piersiami po porodzie, duza szansa że u Was będzie podobne. Ja juz sie boje kupna stanika- u mnie zawsze takie zakupy kończa się płaczem. Co jak co ale staników nienawidze kupować.
Mi piersi moze i powiekszyly sie po porodzie ale kiedy corcia opróznila cyca to byl taki jak wczesniej i miescil sie idealnie

Też należę do tych biuściastych. Ale ja mam to szczęście, że staniki na targu kupuję, ale są na prawdę super jakościowo i przede wszystkim cudnie trzymają mi piersi jak należy i ładnie są zabudowane. A koszt nie większy niż 25zł bo szkoda mi wydawać więcej na stanik. One nie są na wiecznośćJa wymieniam staniki tak góra co roku.
Ja tez czesto kupuje na bazarku

zrobiłam tego 3-bita, ale jak dla mnie to mdłe bardzo jest :/ może do gorzkiej kawy było by dobre. Powrócę do swojego jabłecznika chyba :] albo jakiś przepis fajny wynajde gdzieś. Muszęjakąś kiełbache wsunąć dla wyrównania smaku![]()
Najlepszy bedzie jutro

Dla mnie też poród odległy się wydaje i aż się wkurzam, że dopiero za miesiąc. Ale pewnie jak przyjdzie co do czego to będzie panika, że hejModlę się tylko żeby na św. nie być w szpitalu, muszę przed 10ym grudnia zabrać się za porządki świąteczne i inne takie..
)
Ja tez sie modle zeby na swieta byc w domu

i chyba mój związek lega w gruzach... definitywnie..![]()
Co sie znowu dzieje?