reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no to wiesci przynosisz swietne !!!

ja juz was poczytalam i stwierdzam ze jak dobrze pojdzie to ja zamkne jednak ta cala zabawe z "rozpakowywaniem sie grudniowek!!" :)

Jeszcze nie mów chop:no:wcale nie musisz donosic do stycznia.

No to się dzieje...Ciekawe czy to tylko fałszywy alarm czy Julka naprawdę postanowiła opuścić maminy brzuszek.
Co do biustonosza- dziewczyny a może zapytajcie Waszych mam jak to było z ich piersiami po porodzie, duza szansa że u Was będzie podobne. Ja juz sie boje kupna stanika- u mnie zawsze takie zakupy kończa się płaczem. Co jak co ale staników nienawidze kupować.

Mi piersi moze i powiekszyly sie po porodzie ale kiedy corcia opróznila cyca to byl taki jak wczesniej i miescil sie idealnie:tak:

Też należę do tych biuściastych. Ale ja mam to szczęście, że staniki na targu kupuję, ale są na prawdę super jakościowo i przede wszystkim cudnie trzymają mi piersi jak należy i ładnie są zabudowane. A koszt nie większy niż 25zł bo szkoda mi wydawać więcej na stanik. One nie są na wieczność:) Ja wymieniam staniki tak góra co roku.

Ja tez czesto kupuje na bazarku:tak:tylko ze ja zawsze te usztywniane:tak:jakos te bez usztywnienia to takie babcine mi sie wydaja:-D

zrobiłam tego 3-bita, ale jak dla mnie to mdłe bardzo jest :/ może do gorzkiej kawy było by dobre. Powrócę do swojego jabłecznika chyba :] albo jakiś przepis fajny wynajde gdzieś. Muszęjakąś kiełbache wsunąć dla wyrównania smaku :confused2:

Najlepszy bedzie jutro:tak:ja jak zrobilam to na poczatku tez wydawal sie mega slodki:tak:

Dla mnie też poród odległy się wydaje i aż się wkurzam, że dopiero za miesiąc. Ale pewnie jak przyjdzie co do czego to będzie panika, że hej;) Modlę się tylko żeby na św. nie być w szpitalu, muszę przed 10ym grudnia zabrać się za porządki świąteczne i inne takie..;))

Ja tez sie modle zeby na swieta byc w domu:tak:obojetnie czy jeszcze z brzuszkiem czy z Patrykiem:-)

i chyba mój związek lega w gruzach... definitywnie.. :(

Co sie znowu dzieje?

reklama
:szok::szok::szok: Co Ty piszesz wogóle? Co się dzieje?
bo mam tego wszystkiego serdecznie dosyć..
głupia bylam że sie łudziłam że on sie zmieni.. jak mieli moi rodzice przyjechac to wielki Bartek bez pieniedzy był..a teraz pojechał pić W PRACY !! to na to pieniadze ma.. a pozniej przyjdzie koniec miesiaca to mi powie zebym do mamy poszla po kase pozyczyc...
ale w zyciu mi nikt nie naubliżał jak on dzisiaj..
wszytsko zniosłam.. do momentu gdy mi nie powiedzial 'w domu to Cie chyba kooorestwa nauczyli tylko'
booosz ale mu przywaliłam..

mam w dooopie takie coś... ;(

AnOoLa88 - oj oj, przegiął na maksa a nawet bardziej. Nawet nie wiem co Ci napisać - ja mam zupełnie inną sytuację. Najgorsze że perspektywa bycia samej z maluszkiem jest przerażająca ale ja się do tej myśli już przyzwyczaiłam i na cud nie liczę.

He he, coś ja też tak czułam że po fenku to tak szybko nie pójdzie.

Ja się no-spą szprycuje cały czas i może ona tak silna nie jest jak fenek ale mam czuja że moja macica się rozleniwi po niej na maksa. Pogadam z lekarką kiedy przestać brać.

ja wzielam chyba 5 tabletek nospy w sumie od poczatku ciazy !! teraz co najwyzej magnez ale za to biore cordafen ktory tez niby jest na powstrzymanie skurczow macicy ...

bo mam tego wszystkiego serdecznie dosyć..
głupia bylam że sie łudziłam że on sie zmieni.. jak mieli moi rodzice przyjechac to wielki Bartek bez pieniedzy był..a teraz pojechał pić W PRACY !! to na to pieniadze ma.. a pozniej przyjdzie koniec miesiaca to mi powie zebym do mamy poszla po kase pozyczyc...
ale w zyciu mi nikt nie naubliżał jak on dzisiaj..
wszytsko zniosłam.. do momentu gdy mi nie powiedzial 'w domu to Cie chyba kooorestwa nauczyli tylko'
booosz ale mu przywaliłam..

mam w dooopie takie coś... ;(

oj aniola nasza biedna ... moze on jeszcze nie dorosl do rodziny i bycia ojcem ??!! bo tak to sie zachowuja dzieciaki a nie dorosli faceci !! no i pamietaj ze musisz sie szanowac !! nie pozwol zeby ci facet ublizal bo teraz to sa tylko albo az slowa ale potem moze siegnac po czyny ... a to juz podchodzi pod przestepstwo !!!

AnOoLa88 - oj oj, przegiął na maksa a nawet bardziej. Nawet nie wiem co Ci napisać - ja mam zupełnie inną sytuację. Najgorsze że perspektywa bycia samej z maluszkiem jest przerażająca ale ja się do tej myśli już przyzwyczaiłam i na cud nie liczę.
nie mam siły naprawde.. :(
wstyd mi rodzicom powiedziec ze on taki jest.. i tak sie tu mecze.. ale juz nie daje rady..:(

ja wzielam chyba 5 tabletek nospy w sumie od poczatku ciazy !! teraz co najwyzej magnez ale za to biore cordafen ktory tez niby jest na powstrzymanie skurczow macicy ...

oj aniola nasza biedna ... moze on jeszcze nie dorosl do rodziny i bycia ojcem ??!! bo tak to sie zachowuja dzieciaki a nie dorosli faceci !! no i pamietaj ze musisz sie szanowac !! nie pozwol zeby ci facet ublizal bo teraz to sa tylko albo az slowa ale potem moze siegnac po czyny ... a to juz podchodzi pod przestepstwo !!!
po ostatnim razie został mi niewielki siniak a teraz mam 3 zadrapania...

CO:szok::szok::szok:tylko nie mow ze on podniusl na ciebie reka:szok::wściekła/y:i co ty kobieto jeszcze tam robisz:-(wiem ze nie jest ci latwo ale ty nie zaslugujesz na takie traktowanie:no:nie daj sie!!!Badz madra i nie daj sie znowu tak latwo do tego przekonac,bo moim zdaniem za szybko wczesniej wrocilas.

to znaczy ze JUZ PRZEGIAL !!!!!!
powinnas schowac dume do kieszeni i wrocic do domu poki robisz to sama a nie z dzieckiem !! poza tym powinnas przemyslec to czy nie zameldowac sie znowu u mamy zeby dziecko nie bylo zameldowane u bartka bo potem mozesz miec problemy ... a czasu niewiele ci zostalo !!

reklama
głupia jestem wiem...
najgorsze jest to że on to tak poobracał że ja czuje ze to moja wina..
ale czy ja tak duzo wymagam?
zeby byl odpowiedzialny w koncu... czy to jest kooorwa tak duzo? :(

Do góry