reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No ja musiałam się spakować bo kto wie co mnie czeka lada moment. Tak bym się jeszcze wstrzymywała śmiało!

A i ktos kiedyś mi poradził zabrac do szpitala czaj elektryczny :0 się ponoc siorbaty po porodzie chce ciepłej :)

Ja po tych wszytskich moich akcjach tez juz spakowana ! bo juz mam przyklad co sie dzialo jak moj musiał rzeczy mi przywozic:-D jezdzil w ta i spowrotem ,bo czegos wciaz zapominal pomimo,ze mu liste smsem wyslalam :szok:;-)ehhhh faceci:wściekła/y::-D

Czajnik :szok: juz chyba w kazdym szpitalu jest czajnik ?! a nawet lodowka i kuchenka mikrofalowa ...

reklama
ladna waga !! mam nadzieje ze moja panienka tez juz tyle ma :)
a z tymi skurczami to nie rob jaj !!!! przeciez jeszcze jest ponad 6 tyg do terminu !!!

no widzisz widzisz...nic się ta moja Gabrycha nie słucha i pcha sie na ten świat uparcie ;-) ...ale jakoś już nie popadam w panikę...jak się zaczynaja -zastrzyk w tylek i inne specyfiki i wierze ,ze tym sposobem jakoś pociagniemy jeszcze troche:tak:

Mea a Ty kiedy USG masz ? tez jestem ciekawa ile Twoje szczęście waży :tak: ?

AAAA DZISIAJ BIORE OSTATNIĄ TABLETKE FENOTEROLU O PÓŁNOCY< CIEKAWE CO TO BEDZIE

no i jestem ciekawa jak to bez fenka będzie:confused:
jak zwyklepodczas wizyty u swojego lekarza siedzielismy i gadalismy -'oby jeszcze dwa tygodnie' i tak przy kazdym spotkaniu :-Doby jeszcze dwa ,oby jeszcze dwa i tak ciagniemy juz tyle czasu...a doktor w koncu zaczal sie smiac ,ze walczymy teraz o kazdy dzien,tydzien a skonczy sie tym ,ze jeszcze wywolywac bedziemy musieli ,bo po terminie bedzie :-D

chyba jak twardnieje !! wtedy tak macica sie robi rowniotka i okragla ...
no własnie nie koniecznie równiutka i okragla..najczesciej kobiety myla to z wypinaniem sie dzieck , czesto z jednej strony a ta sa poprostu skurcze macicy...ja mialam zawsze taka twarda gule z jednej strony jakby mi sie na maxa dzieciatko wypielo pupcia, brzuch byl wtedy w mocno dziwnym krztałcie:szok::crazy:

A ja siedzę cały czas i Was podczytuję, ale nie chce mi się nawet pisać:-D
Nuda zabija! Trzeba iść na zakupy, bo pustki! Jeny kupię sobie POMARAŃCZĘ!!! Ostatnio jem je jak głupia:laugh2:

Ja po tych wszytskich moich akcjach tez juz spakowana ! bo juz mam przyklad co sie dzialo jak moj musiał rzeczy mi przywozic:-D jezdzil w ta i spowrotem ,bo czegos wciaz zapominal pomimo,ze mu liste smsem wyslalam :szok:;-)ehhhh faceci:wściekła/y::-D

Czajnik :szok: juz chyba w kazdym szpitalu jest czajnik ?! a nawet lodowka i kuchenka mikrofalowa ...

jesli na liscie bylo wiecej jak 3 pozycje to CO TY SIE DZIWISZ !!!!

Mea a Ty kiedy USG masz ? tez jestem ciekawa ile Twoje szczęście waży :tak: ?

w piatek amm wizyte a w poniedzialek nastepny ide do szpitala ... licze ze w szpitalu zrobi mi porzadnie usg i poda wage tej mojej panny !!

no i jestem ciekawa jak to bez fenka będzie:confused:
jak zwyklepodczas wizyty u swojego lekarza siedzielismy i gadalismy -'oby jeszcze dwa tygodnie' i tak przy kazdym spotkaniu :-Doby jeszcze dwa ,oby jeszcze dwa i tak ciagniemy juz tyle czasu...a doktor w koncu zaczal sie smiac ,ze walczymy teraz o kazdy dzien,tydzien a skonczy sie tym ,ze jeszcze wywolywac bedziemy musieli ,bo po terminie bedzie :-D

tak tak wszystkie jestescie ciekawe a marta juz od piatku bez i cisza, karolak tydzien ... jak tak dalej pojdzie bedziesz rodzic w terminie :)

Nuda strasznaaaa ! ja nawet ksiazek nie moge czytac, bo zero koncetracji jakiejkowiek po tych lekach...czesto nawet z netu ledwo co kozystam, bo mi sie rozmazuje wsyztsko:szok:masakra:wściekła/y:
Ciesz sie,ze przynajmniej na zakupy mozesz isc a nie przykuta do łózka jestes :shocked2:bo to dopiero zwariowac mozna...

Hej Dziewczyny, witam z rana , wczesnym popołudniem :-):-)

U mnie też porządki i przygotowania na całego, zaczęliśmy od pokoju syna i od razu awantura, bo to jego pokój i on robi co che a tam syf nie z tej ziemi - na kanapie ciuchy z całego tygodnia, na podłodze nie ma gdzie postawić nogi a on się buntuje, bo przecież się bawi a my mu przeszkadzamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mąż wściekły wrzeszczał, ( misiek ma prawie wszystkie zestawy klocków lego - te największe, kilka razy już mu je porządkowaliśmy a on ma to w nosie i nie dba o to) ja ryczałam, że B wrzeszczy na miśka- włoska rodzinka :-D
Teraz miał składać klocki lego ale słyszę, że właśnie słyszę odgłosy wojenne z góry, czyli zabawa trwa na całego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Teraz ja się drę na niego a on oczywiście ma to gdzieś.

Nuda strasznaaaa ! ja nawet ksiazek nie moge czytac, bo zero koncetracji jakiejkowiek po tych lekach...czesto nawet z netu ledwo co kozystam, bo mi sie rozmazuje wsyztsko:szok:masakra:wściekła/y:
Ciesz sie,ze przynajmniej na zakupy mozesz isc a nie przykuta do łózka jestes :shocked2:bo to dopiero zwariowac mozna...

ja narazie jestem na etapie zjedzonego obiadu ... sprzatanie przedemna, zmywanie garow i calej kuchni i musze sie wykapac bo kolo 17 jedziemy do szfagra na impreze ...

reklama
tiramisu zrobione, miesko na gulasz sie dusi ... teraz troche sprzatania a potem zabieram sie za placki ziemniaczane :D

ale dzis piekna pogoda u mnie !!! normalnie szok !!! lampa, cieplusio ... az sie chce wyjsc z domu !!

A u mnie w Szczecinie jak zwykle szaro, buro, depresyjnie- nienawidzę takiej pogody-niestety w szczecinie jest ona często- taki mikroklimat, w dodatku ta wilgoć:no::no::no::no:
Nie dziwię się, że Niemcy przed wojną mogli mieszkać tu tylko kilka lat, potem mieli obowiązek na jakiś czas zmienić miejsce zamieszkania.
Słońca nie widziałam z 2 tyg.

Do góry