reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Oj biedna ta Cherie, po ciąży będzie miała zupełną awersję do lekarzy, szpitali i leków.
Ja też wolę te kilka dni w szpitalu zostać. Moją koleżankę w Anglii po cesarce wypisali w 3 dobie a mała dostała żółtaczki. To kazali jej w lutym wystawiać Jowitę na słońce. No i żółtaczka ciągnęła się jakieś 2 tygodnie.

reklama
moj mi ostatnio plecy troszeczke wymasowal po czym posadzil mnei na fotelu z mata masujaca :) stwierdzil ze tak bedzie lepiej :) wazne ze faktycznie pomoglo :)

no to juz jest nas dwie :) do nas dojdzie anka i ajk dobrze pojdzie allitka :)

spokojnie spokojnie !! ktos tez musi zostac na koniec miesiaca z nami !!

no to musze miec taka mate... chyba zaraz wskocze pod prysznic tam mam chociaz hydromasaż.. oszaleje jeszcze troche. chce ciaze milo wspominac ale sie nie da... Mea Ty swojego meza chyba na loterii wygralas! moj to len wszystko mu ciezko.

Emilka, Amelka, dzisiaj strasznie popularne :-(
boje sie troche, ze w klasie bedzie miala klony,
tak jak magda, trzy nas bylo w klasie i niewiadomo do kogo nauczycielka mowila ;-)
no ale na usg bylo ze ewidentnie Emilka wiec co zrobic :-)

Dokladnie, skoro byla ewidentnie Emilka to na sile nie ma co zmieniac :tak: Jesli mi spodobaloby sie bardzo popularne imie to bez wzgledu na jego popularnosc i tak bym sie na nie zdecydowala. Za moich szkolnych czasow nie bylo bardzo duzo Emilek.

Imie ktore wybralismy dla naszego Slonka obecnie raczej zapomniane jest

reklama
Do góry