reklama
G
Georgina
Gość
No jak każda, która urodziła
))
G
Georgina
Gość
Mi też na raty, 3 razy hehe. Ale skurczy brak to pewnie sobie z 2 tyg pochodzę:-)Georginia i mi znowu kolejna część czopa odeszłabył delikatnie zabarwiony krwią... ależ ja sie cieszę;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
hehe mam wam narazie nie pisac ze rodzila 12h bo sie jeszcze wystraszycie 
Mi też na raty, 3 razy hehe. Ale skurczy brak to pewnie sobie z 2 tyg pochodzę:-)
Hehehe i na skurcze przyjdzie czas;-) Ale w końcu coś się dzieje, a to ważne

Dzisiaj mój M mnie wkurzył ale tak na maxa

Dzisiaj mój M mnie wkurzył ale tak na maxano i mówię, ze zaraz mu przyłożę, on sie zaczął smiać i mówi to wal śmiało, może Ci ulży;-);-);-) a ja na to: O nie, dostaniesz za swoje na porodówce, wtedy więcej sił będę miała żeby Ci podziękowac
Chyba sie przestraszył
![]()
Ja tez bym sie wystraszyla na niego miejscu ahahhahaahah

hehe mam wam narazie nie pisac ze rodzila 12h bo sie jeszcze wystraszycie![]()
EEEEE Pikus, Pan Pikus

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
EEEEE Pikus, Pan Pikus![]()
a to od odejscia wód do porodu ... ponoc brala zzo bo juz chciala skakac z 3 pietra !!
reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Hej dziewczyny!
Gratulacje dla nowych Mamus, bo chyba ktos sie nam nowy urodzil? Nie kontroluje na biezaco, ale nadrobie jak nas wypuszcza! Ciagle jeszcze jestesmy w szpitalu, ale ma nam sie ku lepszemu. Ustabilizowali Misi cukier, ktory miala za niski, odlaczyli rury i sondy i inne cuda i wreszcie dzis po poludniu wypuscili z neonatalnego na zwykly. Walczymy, zeby jutro wyjsc do domu, ale strasza nas kilkoma dniami tu. Nie mam praktycznie pokarmu, wiec mala jest na Nanie z kubka - zjada sporo i ciagle jest glodna... a oni mi nie wierza w to... Mamy za soba nieprzespana noc, bo nie chcieli nam dac wiecej mleka. Juz im wyjasnilismy, ze ona po prostu ma apetyt po rodzicach i jesc musi, zeby byl spokoj ;-) Sporo spi, ciagle cos opowiada pod nosem i uwielbia sie przytulac...
Cudowna jest :-) I ma zab! Dolna lewa jedynke! Boli jak gryzie probujac dostac mleko z piersi
Walcze z laktacja, ale chyba sie poddam w koncu :-( Ani Misia ani laktatory nie sa w stanie wyciagnac ze mnie wiecej niz kilka kropli :-( Nie ma i juz... Koszmar :-(
Koncze i wracam do Malej. Trzymajcie sie jakos! Jeszcze sie odezwe na pewno :-)
Calusy dla e-ciotek!!!
Gratulacje dla nowych Mamus, bo chyba ktos sie nam nowy urodzil? Nie kontroluje na biezaco, ale nadrobie jak nas wypuszcza! Ciagle jeszcze jestesmy w szpitalu, ale ma nam sie ku lepszemu. Ustabilizowali Misi cukier, ktory miala za niski, odlaczyli rury i sondy i inne cuda i wreszcie dzis po poludniu wypuscili z neonatalnego na zwykly. Walczymy, zeby jutro wyjsc do domu, ale strasza nas kilkoma dniami tu. Nie mam praktycznie pokarmu, wiec mala jest na Nanie z kubka - zjada sporo i ciagle jest glodna... a oni mi nie wierza w to... Mamy za soba nieprzespana noc, bo nie chcieli nam dac wiecej mleka. Juz im wyjasnilismy, ze ona po prostu ma apetyt po rodzicach i jesc musi, zeby byl spokoj ;-) Sporo spi, ciagle cos opowiada pod nosem i uwielbia sie przytulac...
Cudowna jest :-) I ma zab! Dolna lewa jedynke! Boli jak gryzie probujac dostac mleko z piersi

Walcze z laktacja, ale chyba sie poddam w koncu :-( Ani Misia ani laktatory nie sa w stanie wyciagnac ze mnie wiecej niz kilka kropli :-( Nie ma i juz... Koszmar :-(
Koncze i wracam do Malej. Trzymajcie sie jakos! Jeszcze sie odezwe na pewno :-)
Calusy dla e-ciotek!!!