reklama

Grudzień 2011

Kurcze, ale super, podwójne szczęście na grudniówkach!!!
Dobrze, że mój wyszedł z Marysią na spacer, bo ja też we łzach..szczęścia oczywiście:tak::-)

Dorotar, biedactwo, współczuję..a może własnie by się udało, żeby go nie wysyłali na delegację? Trzymam kciuki za to!!
Violett, ja mam podobnie..drugi poród, a więcej strachu..jak miałam tą jelitówkę z niedzieli na poniedziałek, to az byłam przerażona, że znów rodzę:szok:..takie głupie myśli..

reklama
No to się Dziewczynki zaczęło!!!! Mamy pierwszą Grudniową rozpakowaną Mamuśkę!!!! Super, że wszystko ok z Salsik i Jej dziewczynkami.
A ja po wizycie. Mała Hania waży 3300, i wszystko ok. Pierwszy termin CC gdy coś się będzie działo 21.11, a jeżeli będzie wszystko ok to 28.11. Trzymajcie kciuki abym dotrzymała chociaż do tego 21.11. Spokojnego wieczoru!!!

no to ładnie! Pierwsze bobasy po tej stronie...:-):-):-)

Sergee to jeszcze w ramach uaktualnień w tematach wątków, w wolnej chwili prosimy o stworzenie LISTY ROZPAKOWANYCH GRUDNIÓWEK !!!

Rany, znowu nie miałam neta! Moja ciekawość na temat Salsik doprowadziła mnie do telefonu i przez 20 minut próbowałam dodać posta- bb telefon nie działa jeszcze perfekcyjnie:-( ale co ja to chciałam... Aaaa! Gratuluję mamusi naszej pierwszej rozpakowanej! :-) matko czuje takie podekscytowanie jakbym sama już na porodówce leżała! A już niedługo i kolejne mamy nas poinformują o akcji i narodzinach. Zaczęło się pełną parą ruszymy w stronę IP :-) oby wszystkie z uśmiechem i szczęściem na twarzy:-)

a ja zjadłam tylko szpitalną kolacyjkę, podłączyli mi KTG a tu już takie wieści!!
Salsik cieszę się ogromnie i całej trójce naszych dzielnych kobietek życzę dużo zdrowia!!!!!!

reklama
Ja tez sie wzruszylam.... do tej pory to wszystko wydawalo mi sie takie dalekie dalekie i jeszcze nierealne, a teraz widze, ze kazda z nas ma to szczescie juz na wyciagniecie reki..... Ale tez coraz bardziej zaczynam sie bac.... i porodu i czy sprawdze sie jako mama....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry