reklama

Grudzień 2011

Agapa dziękuje:) Ja się wogóle nie nastawiam na szybszy poród:) Wręcz przeciwnie chce żeby był trochę dłuższy żebym spokojnie mogła dojechać i wogóle:)

Nie wiem czy jeszcze dziś zajrze więc życzę spokojnej nocy:) Dobranoc

reklama
małaMrówko co do ułożenia dziecka to jest jeszcze czas, ja też panikowałam bo 2 tyg temu na wizycie okazało się że mały leży poprzecznie a dziś na usg wyszło że już główką w dół!! wydaje mi się,że 2 dni temu się przekręcił bo od tego czasu czuję nacisk na pęcherz. mam nadzieję, że w tej pozycji już pozostanie.
bo przez tą dużą ilość wód groziła mi cesarka a teraz już lekarz skłania się do porodu SN i to mnie cieszy!!

Tez ogladam na TLC porodówke:-)poraz 3 sie pobeczalam przez niunie która nie zaplakala:szok:chwila zgrozy ale wszytko zakonczylo sie ok:-Djakie te dzieciatka słodziutkie:tak:

Zapomniałam o dzisiejszej porodówce :-( Muszę nastawić nagrywanie na 4-tą w nocy.
Ja kochane znikam, za duzo dziś wszystkich wrażeń i czuję się strasznie zmęczona:tak:
Życzę wszystkim spokojnej nocy bez wizyt w toalecie;-)

P.S. Pozasłaniajcie okna dziś i jutro, tak na wszelki wypadek...:rofl2:

Ja też się na dziś żegnam :) i życzę przespanej nocy :)
MamaOskarka - musiałabym zasłonić okna jakimiś ręcznikami, bo mam rolety bambusowe hehe i prześwituje światło większe przez nie :)
Oj emocji dziś sporo... także lecę na rodzinkę.pl :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry