reklama

Grudzień 2011

medal to się też naszej sergee należy za wszystko!!!
a mnie jakoś tak dziś naszło na rozmyślanie i wiecie co doszłam do wniosku, że grudniowe mamy są naprawdę dzielne :-)
najmłodsze z naszych grudniowych maleństw ma teraz ok 32-33tygodni i ogromnym sukcesem naszym jest to że dotrwałyśmy aż do tego momentu!!!
na szczęście przetrwałyśmy trudne momenty i wierzę, że tak będzie do końca mimo wielu alarmowych sytuacji!!!
i gdyby nawet jakieś Maleństwo się pospieszyło z przyjściem na świat ma już ogromne szanse na normalny rozwój i zdrowie!!

więc Apel do Mamusiek-- dbajmy o siebie i o nasze Maleństwa!!

a teraz życzę spokojnej nocki!! szpitalne łóżko jest bardzo niewygodne i myślę, że będzie ciężko ze spaniem...:-(

reklama
Dzionek pięknie zakończony wiadomościami od Salsik, więc idę sie kąpciać i ja.
Potem może jeszcze zobaczę trochę Top model i zasne....do następnej wizyty w toalecie:-)

faktycznie, dzień pełen emocji, już dawno tu takiego ruchu nie było :-D
powiem Wam dziewczyny, że jestem bardzo szczęśliwa, że się jednak zaczęło, Salsik ma już swoje maleństwa ze sobą, to musi być cudowne!! nie mogę się doczekać następnych rozpakowań i mam nadzieję, że też uda mi się rozpakować nieco wcześniej niż wskazuje suwaczek ;-)

miłej nocki!!!!

I ja mówię grzecznie "dobranoc":-), spokojnej nocki kochane!!
Jutro i pojutrze będziemy u moich rodziców, a tam komp chodzi jak mu się podoba..więc jakbym się nie pojawiła, a coś się działo, na 100% dam znać którejś z dziewczyn..choć ja się nie czuję jeszcze na rozpakowywanie..
Buziaki:-p

No ja też powoli pewnie będę do łózia się tulić, tylko jeszcze tż ma mnie ogolić :P haha pierwsze takie zlecenie ma w życiu, zobaczymy jak się spisze :D

ja tez ju wykapana...ahhh dzis caly dzien myslalam co z nasza Salsik,ale na szczescie wszsytko ok i juz po....
ale ma dobrze:):):)

ja tez odladam top model i sobie poleze i moze zasne:)

Milej nocki!!!

Pierwsza na posterunku! Dziś udało mi się przespać 1.5h, a zaraz muszę wstać i jechać na ktg, mam tylko nadzieję że nie zasnę na zapisie. Generalnie przez nieprzespaną noc jestem zła i zmęczona a dziś przede mną zakupy, sprzątanie i szykowanie bo jutro przyjeżdżają do mnie na weekend tesciowie co jak się domyślacie cieszy mnie ogromnie :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry