reklama

Grudzień 2011

kurcze, ja z jednej strony też bym chciała mieć już to za sobą, a z drugiej niech mały jak najdłużej siedzi w brzuszku. tym bardziej, ze u mnie to po raz pierwszy- wiec totalnie nie wiem czego sie spodziewać! ale trzeba przyznać, że Salsik nas zmotywowała xD ja też uzupełniam moją torbę, a jutro idę po pieluszki dla młodego- w razie W ;p

dorota: głowa do góry! na pewno wróci na czas, zobaczysz Maleństwo na niego poczeka ;D

reklama
A ja tak z innej beczki napiszę, jest mi bardzo bardzo smutno i ciężko bo już pewne, że mojego K wysyłają od poniedziałku w delegację na samą końcówkę ciąży i pewnie na okres porodu. Załamka.

biedna... a Twój K. nie może jakoś się wykręcić z tej delegacji? przecież Ty już prawie na finiszu, a to wyjątkowa i jednak niecodzienna sytuacja.
mojego M. też na szkolenie kilkudniowe chcieli wysłać na początku grudnia, ale udało się i nigdzie nie jedzie.

dorotar110 popieram kotę, nie dało by się jakoś skrócić tej delegacji? Przecież sytuacja jest wyjątkowa i nie chodzi o jakąś tam fanaberię, ale o to, żeby Twój M. jako przyszły ojciec mógł być przy Tobie i Maleństwie w czasie porodu i od pierwszych chwil życia!

ankubator ja będę rodzic po raz drugi i powiem Ci że boję się jeszcze bardziej:) I sama nie wiem co gorsze czy ta niepewność czy wiedza juz zdobyta. chociaż pierwszy poród trwał tylko 20 minut od poczucia boli więc ekspresowo i właściwie nie bolało tak bardzo. I chyba dlatego się teraz boję strasznie że tym razem będzie trwało to długo i będzie bolało.

dorota współczuję tej sytuacji ale mam nadzieję że uda się przełożyć ten wyjazd albo ktoś inny pojedzie za niego. Niech pogada ze swoim szefem może okaże się człowiekiem z sercem i zrozumie. Wkoncu to poród. Pierwsze dziecko i wogóle. Trzymam kciuki

Stało się! Salsik zaczęła grudniówkowe porody i to szczęśliwie i bez komplikacji! Do tego podwójnie!!! Aż mi ulżyło i cieszę się, jakby dziewczynki były moje :)))

reklama
Salsik super wiadomość :-) Trzymajcie się ciepło:-) Ciesze się bardzo. Ogromne gratulacje dla szczęśliwych rodziców, a szczególne gratulacje dla Ciebie Salsik.:-)

Wyszłam na godzinkę do babci na herbatkę, a tu nasza Salsik już rozpakowana :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry