Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co ja sobie wpisalam na stronce - Kalkulator ciąży i porodu wszystkie dane. Tam bierze pod uwagę dłguość cyklu i wydaje mi się, że robi to w calkiem fajny sposób, ale nie wiem czy w takiej sytuacji tez dobrze policzy, bo to faktycznie dluuugi cyklanineczka jakim cudem mam urodzic w styczniu skoro jestem np. dluzej w ciazy niz Ty. Chodzi mi o to, ze jak ktos mial baardzo dlugie cykle, to nie mozna liczyc od miesiaczki, bo nie zgadza sie potem z malenswem. Opisze Ci dokladnie jaka jest moja sytuacja. Moje cykle trwaly 39 dni, ostatnia miesiaczke mialam 11.02. i bedac u lekarza powinnam byc wedlug liczenia ostatniego @ w 10 tygodniu. Ale lekarka po zobaczeniu maluszka powiedziala, ze to niemozliwe, ze jajeczko musialo sie znacznie pozniej pojawic i okreslila wiek fasolki na 6 lub 7 tydzien (chodzi o okres istnienia dziecka, a nie od miesiaczki) Wiec u mnie jest znacznie trudniej liczyc od ostatniego @, wiec trzymam sie tylko wieku maluszka. Ale ze te suwaczki sa nastawione, ze po 2 tygodniach po @ powinno byc jajeczko to poprostu musze te 2 tyg dodac do wieku mojego malenstwa, zeby bylo od ostatniego @. Mam nadzieje, ze teraz rozumiesz co mialam na mysli.