sergeevna
Pysiołkowa Mama
Mła nie przeginaj...

mamaOskarka uważaj, bo ten sen może oznaczać, że tuż po porodzie znowu w ciążę zajdziesz...
Maxwell ja mam na 12:00, czyli 13:00 czasu Polskiego ;-) To Twoja wizyta pierwsza w takim razie
&&&&
Phelania jak ja bym chciała umieć do 13:00 spać ;-) Szybciej by mi czas w domku leciał bez G., a tak to sie dłuży, bo czekam na Niego całe dnie aż wróci z pracy...

mamaOskarka uważaj, bo ten sen może oznaczać, że tuż po porodzie znowu w ciążę zajdziesz...

Maxwell ja mam na 12:00, czyli 13:00 czasu Polskiego ;-) To Twoja wizyta pierwsza w takim razie
&&&&Phelania jak ja bym chciała umieć do 13:00 spać ;-) Szybciej by mi czas w domku leciał bez G., a tak to sie dłuży, bo czekam na Niego całe dnie aż wróci z pracy...
Ostatnia edycja:
ide siusiu przychodze do lozka przez 30 min próbuje ponownie zasanc-zasypiam znowu sie za godz budze i tak w kółko
a ze moj M spi po nocce ,to tez nie chce go budzic i tak siedze jak "trusia" przy TV do 14-15
to tak w skrócie wyglada moj "ranek "- mniej wiecej:-)
;-)
, na szczescie mialam tez takie nadprogramowe w szpitalu w 35 tyg jak bylam na ktg, wlasnie mysle zeby za tydzien to moze zrobic sobie ostatni raz prywatnie,chcialabym wiedziec ide moja Niunia wazy
Jak zdobede dzis swoj pasek ubezp z poczty ,bo przyszedl polecony to podjade na Kasprzaka i sie spytam czy moge juz zalozyc u nich karte, i od kiedy moge chodzic na KTG ... mam nadzieje ze trafie na mily personel