reklama

Grudzień 2011

Mła nie przeginaj... :confused2: :-D
mamaOskarka uważaj, bo ten sen może oznaczać, że tuż po porodzie znowu w ciążę zajdziesz... :rofl2:

Maxwell ja mam na 12:00, czyli 13:00 czasu Polskiego ;-) To Twoja wizyta pierwsza w takim razie :tak: &&&&

Phelania jak ja bym chciała umieć do 13:00 spać ;-) Szybciej by mi czas w domku leciał bez G., a tak to sie dłuży, bo czekam na Niego całe dnie aż wróci z pracy...

Ostatnia edycja:
reklama
Phelanio, to niech Ci narysuje, albo nie wiem co... Co to za praktyki, że w XXI wieku jest z tym problem? :/ Ja rozumiem, że moja teściowa nie czai i pyta jak lekarz ocenia obwód mojego brzucha i jak często "można" robić usg, bo 30 lat temu badało się ciężarówki centymetrem krawieckim. Ale czasy się zmieniły!

Sergi - zazwyczaj jak spalam do poznej pory to z przerwami:eek:ide siusiu przychodze do lozka przez 30 min próbuje ponownie zasanc-zasypiam znowu sie za godz budze i tak w kółko:zawstydzona/y:a ze moj M spi po nocce ,to tez nie chce go budzic i tak siedze jak "trusia" przy TV do 14-15:cool2:to tak w skrócie wyglada moj "ranek "- mniej wiecej:-)
Mła - to mu dzis powiem i tak to ostatnia wizyta USG :-D a moj gin nie robis usg:-(wiec moge ,cos mu napomknac ze taka reklamujaca sie klinika nie porzadnego USG -az wstyd:-D

Ostatnia edycja:
mła tak zrobię dziś sobie z nim porozmawiam również o tym czy już nie chciałby się wyprowadzić z mojego domu i zrobić pierwszego kroku w dorosłość skoro nocki już zawala :-D

Sergi gratki!!! to do dzieła!!! a myślałm że się pośpieszysz ale na szczęście trzymasz się dzielnie z tym rozpakowywaniem:-D

maxuell ja szczeże polecam nawet mój M stwierdził że dobry film a smęcił że znowu go na jakąś suuuppeerrr komedie ciągnę, a tak co do twojego terminu to Marysia naprawdę mogła by sie zacząć szykować w twoim przypagku to 3 w 1 zastosować trzeba sex z zapałkami i miętoszeniem sutków to z tych bardziej przyjemnych póżniej spróbować mycia podłóg okien i biegania po schodch masakra jakaś ja też zaczynam na 5 termin już ciąża donoszona i nic:eek:

mamaOskarka a może proroczy:-D:-D:-D

Witam porannie

Widze ze znowu dzisiaj produkcja idzie pełna parą:-)

Kota, Freiya, Phelania-kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty:-)

Phelania-zgadzam sie z Tobą niby wypasiony Medicover a usg maja tragiczne, nawet to w szpitalu Medicover, gdybym dodatkowo nie chodzila prywatnie to chyba tylko jakies zamazane cos miala zamiast zdjeć mojej Oli.
Ja ostatnie usg mialam w Medicoverze w 32 tyg, i podobno wiecej nie bede miala:szok:, na szczescie mialam tez takie nadprogramowe w szpitalu w 35 tyg jak bylam na ktg, wlasnie mysle zeby za tydzien to moze zrobic sobie ostatni raz prywatnie,chcialabym wiedziec ide moja Niunia wazy

Maxwell, Sergii, Pyszczek -za wasze wizyty kciuki trzymam jutro

Mła-Ty juz w snach podswiadomie o balandze myślisz, Emilke podrzucasz do opieki a Ty w świat.:-)

Ja zaraz sniadanko i spadam na ktg a potem mam konsultacje u anestezjologa, wrr, mam tam byc na 12 i uprzedzono mnie ze musze uzbroic sie w cierpliwosc b o jak bedzie operacja to musze czekac

Milego dzionka dziouchy

Aga7602 - jak tylko urodze ,to napewno zmniejsze abonamnet bo place 250zł miesiecznie, bo myslalam ze USG maja porzadne:eek:a az moja firma zrezygnowala z Usług Medicover to niestety jako indywidulany klient place wiecej:sorry:Jak zdobede dzis swoj pasek ubezp z poczty ,bo przyszedl polecony to podjade na Kasprzaka i sie spytam czy moge juz zalozyc u nich karte, i od kiedy moge chodzic na KTG ... mam nadzieje ze trafie na mily personel:confused2:bo ostatnio jakos szczescia do tego nie mam.

Gosia, choćbym mojego słyszała..a tez się mu podobał film:-D A co do córci - my czekamy na Martusię..Marysia już jest;-) ( za 9 dni skończy dwa latka:szok::tak:)..
MamoOskarka, oj, ja też lubię taki rodzaj urodzaju..:-D:-)
Phelania i Aga7602 - za Wasze badania dzisiaj też trzymam kciuki&&&&:tak:

reklama
hej!
normalnie sama nei wierze ze udalo mi sie dzis rano tu wbić, moje dziecię nie protestuje nawet mi podał kabelek z neta zebym sobie podlaczyla;p;p

dziwczyny udanych wizyt życzę!!!!
phelania wiesz po to mamy jezyk w gębie żeby się odzywać i o swoje domagać:) hihi
Mła no widzisz a mowia że pl zacofana -a to w uk sie dalej centymetrem bawią:)
mamaOskarka haha ja sie podpisuję pod tym urodzajem gotówki:) obiema rękami i nogami, mojej corce tez chyba w to mi graj bo własnie mi wbija namiętnie nózkę w żebra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry