reklama

Grudzień 2011

Dorotar, prześliczne wszystkie zdjęcia!!I śliczniutka córcia:tak:
Sergi, to trzymam mocno kciuki za Ciebie i Gabrysiątko&&&&&&&&&&&&

A mi właśnie koleżanka przysłała eska, że urodziła dzisiaj córeczkę - Kamilkę, 3470g i 55cm (termin miała na wczoraj)..

reklama
dorotar...super rodzinka, a Młoda rzeczywiście wyglada na starszą, taka pieciolatka moim zdaniem ;)

Sergee
to ja też trzymam kciukasy, wydaje mi sie, ze skoro to sączące sie wody, to raczej będa chcieli rozwiązać ciążę, bo upływ wód jest niebezpieczny i musi byc pod kontrolą...ale głowa do góry, nasze dzieci już sa duże i silne, więc nic tylko rodzic :D

Ostatnia edycja:
dorotar super zdjęcia... a Amelka faktycznie poważnie wyszła, no gdybym nie wiedziała dałabym jej z 5 lat jak nic!!!
Freyia ja rowniez 3mam kciuki, choc nie powiem przydalaby sie juz jakas akcja tutaj, oczywiscie ze strony mamusiek z juz donoszoną ciąża, bo my z konca grudnia to jeszcze ciut ciut musimy poczekac:)
Kota nooo haha jeszcze sasiada by wzieli za tatusia:D, tez sie kiedys smialam ze sasiada bede musiala prosic o pomoc jak cos, choc do szpitala to sie sama doczlapie przez te pare metrow odleglosci od bloku;p;p
asienka hihi a co ja mampowiedziec i inne .. podwojne mamy, tymbardziej ze jest nas kilka z maluszkami tak na dobra sprawe, jedno ci jednak powiem, kazda kobieta ktora zdecydowala sie swiadomie na dziecko, bedzie wspanialą matką, dasz radę jak kazda z nas. Przy odrobinie pomocy ze strony rodziny da sie pogodzic wszystko, byc wspaniała matka, zadbana zona i kobieta, poprostu byc spełnioną! i tego ci życzę jak i nam wszystkim:) łatwo czasem nie jest.. ale coz takie zycie:)
oj oj czekam na jakies sygnał od sergi jak i wy.

dorotar śliczne zdjęcia, fajna pamiątka (chodzi mi głównie o fotki z brzuszkiem):):)

sergi trzymam kciuki, najważniejsze, że już będziesz pod opieką specjalistów:)

asko dziękuję Ci bardzo za dobre słowo, jestem pełna obaw czy sobie poradzę itp. a takie posty od Was (doświadczonych mamusiek) bardzo mi pomagają i podnoszą na duchu także dlatego, że wiem że mogę zwrócić się do Was gdy będę mieć jakiś problem- taka świadomość, że jest ktoś kto pomoże bardzo dużo daje:-D

Nie było mnie tu nie całe 24h i już czytania miałam ponad 2h a dodatkow pod koniec takie napięcie jak w dobrej powieści.

Sergee zaciskamy za Was kciuki by wszystko było po Twojej myśli.
Dorotar ​zdjęcia super , a córka to już naprawdę pannica .

Sergi trzymam kciuki:)

Freyia ale żeś się pośpieszyła miałyśmy na spacerek i kawę się wybrać jak moja ciąża będzie donoszona a Ty tutaj chyba będziesz rodzic:)

Fajnie dziewczyny się rozkręcaja:) Będzie co czytać:)
A ja zaciskam mocno nogi:)

Lysa, kochana, sprawdź telefon - czy go masz, czy bateria naładowana, czy sygnał smsa włączony, itd. ;) Jednym słowem bądź gotowa, bo Sergi poinformuje Cię (a Ty nas - mam nadzieję ;)) jeśli każą jej zostać w szpitalu. Trzymam za nią kciuki i już sama nie wiem, czy bardziej się boję, że urodzi, czy bardziej się cieszę, że może urodzi :D

Dzięki dziewczyny, fajnie że wam się podobały.
MŁA dzięki za radę wiem, że zapewne tu zginą w natłoku wiadomości. W takim bądź razie jutro albo troszkę póżniej przerzucę je na wątek o brzuszkach. Jeszcze czekam na fotki z ostatniej sesji Może w przyszłym tygodniu dostanę je.

reklama
Sergi skarbie trzymam kciukasy najmocniej jak potrafię &&&&&:-) Może się niebawem dowiemy kogo tam nosiłaś pod serduszkiem:-)

Dorotar prześliczne foteczki i córunia PRZEUROCZA!!

No to pospałam... jak się położyłam o 2-ej tak wstałam o 6-tej . Teraz coś mi niedobrze i boli mnie brzuch:crazy:

Dziewczyny pamiętacie o dzisiejszej Porodówce na TLC ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry