reklama

Grudzień 2011

dagne: Sosnowiczanka ma racje! uśmiechniaj się do którejś z pielęgniarek, bo na ludzi nie ma co liczyć ;p każdy prawie uwmierajacy wiec nie przpuści ;p

Nastazja: trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli :)

mamoOskarka: podrzuciałabys tez troche snów, bo u mnie bida z nędzą :rofl2:

Mła: a to Ci zaproponowała trudny wybór, nie ma co :-D

my już po badaniu, M. zawiedzony, bo Mikołajek ma "tylko" 3,790 kg i nie może mnie już straszyć, że Maly pobije rekord wagi Taty ;p A ja wreszcie będe spać spokojonie, wiedząc, że obwód główki też ma w normie, więcej opiszę w odpowiednim wątku, nie będe tu zasmiecać :P

reklama
dzień dobry dziewczynki :-)
dopiero co zjadłam śniadanko i doczytywałam co u Was!

za dzisiejsze wizyty kciuki zaciśnięte!
Nastazja za Ciebie podwójnie, by wszystko poszło po waszej myśli.
Ankubator Twój syneczek niczego sobie- kawał chłopa!!
Violett już w którymś poście piszesz imię swojego syneczka i im częściej je czytam to coraz bardziej się w nim zako****e!! :tak: Fabian było jednym z moich ulubionych ale M nie zaakceptował.

co do babci z porodówki to mnie rozwaliła na łopatki, jak ją zobaczyłam zaczęłam się tak śmiać, że nie mogłam przestać i mi tchu brakowało a mój M jeszcze mnie bardziej rozśmieszał, w końcu się uspokoiłam i powiedziałam, że nie mogę oglądać takich rzeczy bo jeszcze urodzę od tego.

czekając na nasze dzieci dochodzę do wniosku, że im się nie spieszy bo po prostu jest za zimno na zewnątrz, a w naszych brzuszkach przecież tak miło i przytulnie!!

reklama
Sergee super że wsio ok.
Co do babci z Porodówki to Nam przypominała mistrza Jode z GW :laugh2: i co ją pokazywali to my mieliśmy wybuch śmiechu.
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale ja normalnie z rna chodzę jak kowboj czuję jak z dnia na dzień mały mi coraz bardziej ciąży .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry