reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nastazja - ja tez nie moge zasnac ogladam "milczenie owiec":sorry:po raz setny i buszuje po necie którego juz mam dosc:-pw dzien nie wchodze na BB bo nie mam kiedy ,a późnym wieczorem już nikogo nie ma:confused2:Mamuśki poszly spac....

Oj tak ciekawa tez jestem co tam u świeżo upieczonych mamuś:-)No i naszej podwójnej mamusi :tak:Salsik

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wróciłam padnięta z nocy zabawek w Tesco i powiem Wam, że mieliśmy na myśli kupić inne rzeczy, a wyszło, że kupiliśmy inne :) dla 2,5 latka i 7 latka. Jeśli chodzi o tłok - to nie polecam, ale zabawek jest sporo i można w czymś wybrać, choć ludzie rzucają się jak hieny ;p wiele z nich kupowało do własnych sklepów chyba...
Ciastolina Fabryka Hamburgerów - Play-Doh Od Hasbro, CIASTOLINA Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,Kraków
Tesco Monster Surgery - Tesco.Direct
O takie coś wyłapaliśmy i za obydwie wyszło 80zł, więc zwróci się w bonach 40 :)

to co dziewczyny( Mła , Sergee)???...obmyślałyście dzisiaj prawidłowośc wg której rodza sie grudniowe dzieciaczki, ale chyba na nic Wasze obliczenia, bo od dzis chyba co najmniej po jednym dziennie powinno sie pojawiac po tej stronie;-):-D

Ale moje obliczenia właśnie na to wskazywały - ciąg malejący - więcej niż jeden poród na dzień ;)

Phelania - z tego co kojarzę to jeszcze jutro :) a maty widziałam :) jedna za 79 bodajże, gdzie dzidzię kładzie się na środku na brzuszku i ona obraca się sama ruszając się, a na około ma jakieś stworzenia morskie i druga za 169 chyba, taka tradycyjna, gdzie dzidzia leży na pleckach i ma jakieś tam misie, lusterko itp. Więc połowa jeszcze z tych cen jest w bonie potem do odebrania w biurze obsługi klienta :) w ogóle sporo było takich rzeczy dla dzieciaczków, które mogą już siedzieć i interesują się światem. Dużo typu dopasowanie figur do otworów itd.
Znalazłam taką - ona była - http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/zabawki-dla-niemowlat/mata-edukacyjna-cudowna-planeta
I połowę tej ceny dostajesz w bonie. A tej drugiej na stronie nie widzę.

Ostatnia edycja:
Ide sie polozyc moze zasne ,choc watpie....:confused2:Moze ta jutrzejsza wizyta z ginkiem zyc mi nie daje....ehhhh zobaczymy...

Dzieki Dagne juz teraz skumałam:-Dchyba zmeczenie...ale cena fajna tej maty!!! hmmm nie wiem czy sie jutro nie wybiore:-)

Dobrej Nocki Brzuchatki :*

Ostatnia edycja:
Ja też tylko na chwilę bo zmykam juz spać zaraz.

Cudne wieści o kolejnym małym szkrabie:)

Jutro nie wiem czy zajrze bo mam zajęcia w szkole. Oj a tak bardzo mi się nie chce tam iść ale jak mus to mus.

Sergi mój sen jednak się nie spełnił;(

Mam nadzieję że jutro jak wejdę to wątek na sygnale będzie podswietlony:)

Cd szczepień to moja Marika była szczepiona tylko tymi obowiązkowymi i nie skojarzonymi. Ale tak jak napisała Asko nie czuje się gorzej z tego powodu że miała więcej kluc albo że ja zaniedbuje. Fabiana też tak będę szczepila:)

Lecę spać.
Dobranoc

Czesc Kobietki:)
U nas nocka masakra;/;/
Ja chora Mlody chory ehhh...jeszcze mnie to musialo spotkac pod koniec ciazy:(
I do tego Patryczek tylko Mama i mama;/ wiecie jak to jest;/
nie marudze juz ciesze sie ze sie powoli rozpakowujemy i czekam na dalsze wiesci...

PRZEPRASZAM ZE TAK MALO PISZE I NIKOMU NIE ODPISUJE,ALE SIE ZLE CZUJE I MI SIE POPROSTU NIE CHCE...
WCHODZE CZYTAM NAJWAZNIEJSZE I UCIEKAM!

TRZYMAJCIE SIE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DUZO DUZO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no i ja standardowo kolejną noc nie mogę spać, w końcu doczytałam co pisałyście a sporo tego było!!
super, że w końcu coś się ruszyło u nas!!
ja dziś trochę pobawiłam się z robienie ozdób świątecznych a teraz muszę odszukać post rojka z tymi ślicznymi choinkami z sizalu a to będzie mega trudne, tyle stron do przeszukania....

Mła gratuluję, ja wciąż niespakowana ale myślę,że mam sporo czasu, do porodu jestem jedną z ostatnich w kolejce...
Izi wracajcie do zrdowia!!!

a skoro już po północy to składam najlepsze życzenia urodzinowe naszej kocie!!!!
dużo zdrówka dla Was i szybkiego, bezbolesnego rozwiązania!!

poczytam co się jeszcze ciekawego działo i kładę się spać!!

Do góry