Dzień dobry
Kota wszystkiego najlepszego! Niech Kubuś rodzi się zdrowiutki, wtedy kiedy chcesz i bezboleśnie!
Co do szczepień to ja będę szczepić wg kalendarza tylko to co obowiązkowe. W swojej pracy widziałam wystarczająco dużo przypadków objawów niepożądanych po szczepieniach żeby przekonać się raz na zawsze że jak nie trzeba to żeby nie pakować w dziecko tego wszystkiego.
Nie mogę spać i jest mi niedobrze.
Kota wszystkiego najlepszego! Niech Kubuś rodzi się zdrowiutki, wtedy kiedy chcesz i bezboleśnie!
Co do szczepień to ja będę szczepić wg kalendarza tylko to co obowiązkowe. W swojej pracy widziałam wystarczająco dużo przypadków objawów niepożądanych po szczepieniach żeby przekonać się raz na zawsze że jak nie trzeba to żeby nie pakować w dziecko tego wszystkiego.
Nie mogę spać i jest mi niedobrze.

Kota napewno doceni prezent w postaci tych panów hehe
jak juz wspominalam A. idzie do szpitala od poniedzialku wiec chcialam spedzic z nim troche czasu przed. U nas na rynku jest juz market swiateczny z przeroznymi rzeczam od jedzenia, po ciuchy, duperelki itd. Tak wiec jedziemy jutro na musujacw winko (lyczka wezme ;-)) i .....jeg rodzice tez tam beda
mame widzialam raz w zyciu ale mailujemydo siebie jak jest potrzeba albo wysylamy smsy wiec luz, ale taty na oczy nie widzialam no i tak cos mi sie zdaje, ze on dopiero niedawno zostal oswiecony o mojej ciazy