reklama

Grudzień 2011

reklama
no to cosik sie dzieje - Kota spokojnie-wiem fajnie sie pisze, licz czas i daj znać jakby co.
ja tu podczytuje miedzy frytkami a smażeniem ryby, bo ostanio cisza w porodach, wiec czekam na jakieś newsy w końcu:cool2:

Kota, nie wiem, czy ci zyczyc, aby to bylo to, czy jeszcze nie.....;-)
Ale chyba lepszej metody niz liczenie czasu miedzy skurczami i obserwacja to chyba nie ma....:-(
Maz pewnie lada moment sie znajdzie, nie denerwuj sie:tak:

rojku .phelania nie ma się co bać wywołania to nie reguła że ktoś dobę rodził ja 5 a bolało 2 tylko szybko poszło więc nie ma reguły ja przyznam że chciałabym mieć wywoływany i już za sobą:wściekła/y:
Ankubator witamy super że jesteście już w domku:-)
kota ja właśnie rozmawiałam z położną bo jest chora i dzwoniła dowiedzięć się co u mnie i mówiła aby jak przyjdą bóle nie czekać na nic tylko wziąć nospę i kąpiel i położyć się jak ustąpi to napewno fałszywy alarm , a prawdziwego porodu nie da się zatrzymać więc próbuj a może Kubuś sie już niemoże doczekać:-D:-D:-D

reklama
A mnie dziś pomęczył mój M. zjedliśmy obiad i zawiozłam go do kolegi na mecz.. Teraz mi zadzwonił i mówi- ale gdyby się coś działo to dzwoń :-D Tak, po drodze do szpitala, pewnie go zabiorę :-D Ciągle mi się chce jesc a najgorsze jest to że same takie niezdrowe rzeczy typu chipsy, cola, drożdżówki.. :-(

Kota, weź tabletke i się połóż. Mnie ostatnio przeszło, więc chyba dziewczyny dobrze radzą.. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry