reklama

Grudzień 2011

reklama
Spacer... też bym gdzieś szła albo szła spac sama nie wiem. Ale ponoc tak jest przed porodem
,że nie wiadomo co ze sobą zrobic ?!

a Lenka faktycznie fajna taka bez włosków... a ja wogóle zgagi nie miałam więc mój pewnie też taki bd hehe

Tofika słodką masz córeczkę!!

klariss ja właśnie tego niedotlenienia się boję, jak napisałaś ten niepokój jest najgorszy! miałam przykład 2 moich sąsiadek i niestety u jednej skończyło się to tragedią! wiem, że organizm wie niby najlepiej kiedy jest gotowy ale ja chyba właśnie ze względu na te historie tych dziewczyn nie chcę przenosić i boję się tego niemiłosiernie!!

Tofika słodką masz córeczkę!!

klariss ja właśnie tego niedotlenienia się boję, jak napisałaś ten niepokój jest najgorszy! miałam przykład 2 moich sąsiadek i niestety u jednej skończyło się to tragedią! wiem, że organizm wie niby najlepiej kiedy jest gotowy ale ja chyba właśnie ze względu na te historie tych dziewczyn nie chcę przenosić i boję się tego niemiłosiernie!!

Oj : ( :( ...

Hm ja tak szczerze nie boje się bólu itd skurczy , porodu ... wiem ,że będzie fest bolało.
Ale boję się panicznie pępowinyyyyyy :(

a jeśli mowa o pępowinie, ja bym chciała sama ją przeciąć :tak::-D myślicie, że mi dadzą? no cholera, jak już noszę ten słodki ciężar 9 miechów to chyba mogę chcieć się sama od niego oddzielić, co? czy to w ogóle wykonalne?

Hej mamuski,

Niestety jestem po bardzo ciezkiej nocy:baffled:otóż 1 - do 5 rano mój psiak wymiotował i dostala biegunki latałam jak szalona myslalam ze zadzwonie po M i pojedziemy do wetka,ale dałam mu siemie lniane na brzuszek i wegiel-i musz przeszlo teraz bidulek śpi...:dry:

Tofika- córcia przesliczna:-)
Ankubator- dzieki kochana za relacje z porodówki - biedna sie nameczylas:-(
Izu-bidulka wreszcie sie doczekala ,moze od niej wszytko sie zacznie;-)

Dzis tak sobie lezalam i myslalam ze za tydzien ,bede dopakowaywac torbe i w poniedzialek na porodówke:szok:zaczyna mnie powoli to przerazac ,bo ten czas leci nieublagalnie:-(Mam nadzieje Agapo -ze takze juz bedziesz na mnie czekala ,albo chociaz dojedziesz ,zawsze ktos podniesie na duchu:tak:M przyjdzie i pojdzie wiecznosc tam nie bedzie ze mna siedzial:-D

Ide laseczki ukladac puzzle:-)

Agapo- ilu osobowe sa sale w Imidzie?

Ostatnia edycja:
Kota, hihi pępowina to nei sznureczek tylko gruby żyłowaty sznur, mojemu mężowi uciekała z pod nożyczek trzeba mocno ciachnąć czyli siły potrzebne to raz, dwa że moze być krótka i hihi nie sięgniesz;p;p i co wtedy:) Ale mi się wydaje że mamusiom nie dają przecinac, tylko tacie lub sami. Ale kto wie..
Tofika piękną masz niunię:)
Ankubator Mikołaj też kawaler że ho ho:)

reklama
witajcie mamuski , nie bylo mnie dawno tutajj wpadlam sie pochwalic w czw 1.12.2011 o 9.40 urodzilam coreczke Amelke Julie 2900 g 54 cm 10 pkt

Załączniki

• Zdjęcie000 (2).jpg
    Zdjęcie000 (2).jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 34

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry