• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Gosia to już bliżej niż dalej. Ja mam ostatnio jakąś galaretkę, co jakiś czas ze mnie wychodzi, ale krwi tam żadnej nie ma, więc u mnie z kolei dalej niż bliżej pewnie :P

Acha oluchna! Myslalam ze chodzi Ci o olejek migdalowy do masazu krocza. Rycynowego bez nadzoru wole sama nie próbować.

Phelania fakycznie uparciuchy –s trzelce, może to ma cos do rzeczy :)

mamoOskarka no ja już do niej na rozne sposoby próbowałam :) ale nie daje się przekonać. Po prośbie po grozbie – nic a nic!

Kota ja tez ostatnio no stop chodzę śnięta – mogłabym caly czas spac :)

Ja też na własną ręke się boje. Jak do niedzieli się nic nie wydarzy to jadę w niedziele : )

reklama
asienka Ty lepiej nie czekaj na mnie :) bo nawet jak w piatek pojde do szpitala, to nie wiadomo czy w piatek urodze :)

oluchna w srode w tym tygodniu bylam na kontroli i gin powiedzial ze wszystko pozamykane i na razie dziecko twardo siedzi i sie nie wybiera nigdzie :) zbadal mi troszke mocniej szyjke i od tego czasu co jakis czas idzie ze mnie galaretka - mam nadzieje ze to czop, ktory zwiastuje dojrzewanie szyjki

asienka Ty lepiej nie czekaj na mnie :) bo nawet jak w piatek pojde do szpitala, to nie wiadomo czy w piatek urodze :)

oluchna w srode w tym tygodniu bylam na kontroli i gin powiedzial ze wszystko pozamykane i na razie dziecko twardo siedzi i sie nie wybiera nigdzie :) zbadal mi troszke mocniej szyjke i od tego czasu co jakis czas idzie ze mnie galaretka - mam nadzieje ze to czop, ktory zwiastuje dojrzewanie szyjki

Mi to samo powiedział dokładnie 2 tyg. temu a teraz jestem w kropce mam nadzieje ,że coś się zmieniło ,a galaretka też to miałam...

no rojku ja chętnie bym nie czekała ale mój syn jest bardzo honorowy;p
swoją drogą ty masz wszystko pozamykane a mi lekarz powiedział w piątek że szyjki tylko troszkę zostało,rozwarcie jakieś jest mały nisko i napiera więc ja się pytam o co ku*wa chodzi heee?:-D gdzie ten poród noooo!;p

Dziewczynki- kochane jesteście.. :-) Miałam dziś późno wizytę bo na 18:30 i jeszcze M. musiałam odwieźć, wiec dopiero o 20:15 byłam w domu.
Po tym USG byłam przerażona bo termin mi wyliczyło na 25.12, ale lekarz po dogłębnej analizie wszystkich usg i terminu z OM stwierdził, że maksymalnie 14.12 mam się stawić do szpitala, szczególnie że już szyjka miękka, rozwarcie jest a wcześniejsze terminy miałam na 6-7.12. Ten tydzień jeszcze jakoś z tymi dolegliwościami wytrzymam, choć może zacząć się coś wcześniej.. :tak:

Mam zapisanych pare waszyc numerów i obiecuję że będę informować o wszystkim gdyby coś.. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry